banner1482
Öne Çıkanlar MÜFTÜ İMRAN KILIÇ ADAY ADAYI OLDU GÜNEŞ PETROL HAYIRLI OLSUN! SARIYERDE KALDI MODERN SAĞLIK MERKEZLERİNE KAVUŞACAK MST MARKA KAZICI YÜKLEYİCİLER TERCİH EDİLİYOR

Bu haber kez okundu.

KÖRFEZ’E DEMİR ATTIK!
 Spor Toto 2. Lig temsilcimiz Kahramanmaraşspor’un yeni sezon açılış hazırlık maçı dün akşam oynandı.

Coşkulu ve keyifli geçen açılış maçı öncesi futbolcular tek tek anons edildi ve sahaya çağırıldı. Daha sonra mikrofonu alan Kahramanmaraşspor Kulüp Başkanı Fatih Mehmet Ceyhan, Kahramanmaraşspor tribünlerini adeta kendinden geçirdi. Heyecanlıydı. Kırmızı-beyazlı takımın yeniden doğduğunu ifade eden Ceyhan, “Hem bu takıma hem de bu aslan parçalarına sahip çıkın. Çünkü biz ve bu oyuncular bu şehir için mücadele edeceğiz” dedi, maçı şeref tribününde izleyen Alman askerlerine Almanca seslendi, herkesi kendisine bir kere daha hayran bıraktı ve izleyen ve herkesten destek beklediğini yineledi.

Daha sonra başlayan hazırlık maçında kırmızı beyazlılar henüz dakikalar 02’yi gösterirken Tufan Deniz Gelen’in golü ile 1-0 öne geçti. Tribünleri dolduran yaklaşık 3.000 taraftar erken gelen gol sonrası büyük coşku yaşadı.

İskenderun ekibi gole 42’nci dakika da Mehmet ile cevap verdi. İlk yarı bu skorla sona erdi.





İKİNCİ YARI VE İLK DAKİKA GOLÜ

İkinci yarıya da fırtına gibi başlayan temsilcimiz 48’nci dakika da Özcan Dağ ile yeniden öne geçti. Bu golden sonra başka gol olmadı ve temsilcimiz maçı 2-1 kazanmayı başardı.

Maçı izleyenler arasında, Vali Şükrü Kocatepe, Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç,  emniyet müdür yardımcısı ile bazı protokol üyeleri katılırken, seyirci oyundan ve elde edilen skordan memnundu.





Taraftar takımı geçene sezon bir alt lige düşüren Orhan Şerit’e tepki gösterdi, yuhaladı.



Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol