banner1451
banner1461
Öne Çıkanlar KAHRAMANMARAŞ ÇANAKKALE ŞEHİTLERİNİANIYOR SİZE İHTİYACIMIZ VAR DULKADİROĞLU BELEDİYESİ ASFALTTA TAM GAZ GEBEL DE MİLLETVEKİLİ ADAYI BORAHAN

Bu haber kez okundu.

KOÇ FEST’LE TÜRKİYE ŞAMPİYONASI KSÜ’DE
 27-29 Nisan tarihleri arasında spor, müzik ve eğlencenin buluştuğu KOÇ FEST Üniversite Spor Oyunları kapsamında yapılan programın açılış seremonisi 28 Nisan 2014 Pazartesi günü Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Rektörü Prof Dr. Mehmet Fatih Karaaslan, Rektör yardımcıları Prof.Dr. İsmail Bakan, Prof.Dr. Mustafa Gül, Kahramanmaraş Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürü Ali İhsan Kabakcı, Üniversite Sporları Federasyonu Temsilcisi Yrd.Doç.Dr.Şakir Bezci ve KSÜ’den bir çok Akademisyenin katılımı ile yapıldı.

Türkiye’den yaklaşık 70 Üniversiteden 1200 sporcunun katıldığı Türkiye Üniversiteler arası Tekvando Türkiye Şampiyonasında ilk gün müsabakalarında dereceye girenlere törenle madalyaları verildi. Madalya töreninden önce yapılan seremoninin ardından mikrofona ilk gelen Eski Tekvando Dünya Şampiyonu, Milli Takım Antrenörü, Üniversite Sporları Federasyon Temsilcisi Yrd.Doç.Dr. Şakir Bezci; “Spor yarışmak ve birbirine üstün gelmek için yapılsa da aynı zamanda insanları birbirleri ile kaynaştıran sosyal bir faaliyettir.İşte böyle bir faaliyette bizlere ev sahipliği yapan ve kapılarını bizlere açan Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesine çok teşekkür eder tüm sporcularımıza başarılar dilerim” dedi.


KSÜ Rektörü Karaaslan ise yaptığı kısa konuşmada70 adet üniversiteyi Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesinde misafir etmekten duyduğu menmuniyeti dile getirerek ‘Hoş geldiniz’ dedi. Prof. Dr.Karaaslan konuşmasına şöyle devam etti: “ Sevgili sporcu arkadaşlarım, Tekvando adı ile yapılan bu spor aslında bir spor değil, bana göre sanat ile estetiğin birlikte yapıldığı bir spor dalı, en iyi olmak için yaptıklarınızı bugün burada gördük. Biz Sütçü İmam Üniversitesi olarak sizleri ağırlamaktan çok memnunuz, ben bu vesile ile sizleri yetiştiren hocalarınıza sevgi ve saygılarımı sunuyor, bu festivalin Üniversitemizde yapılmasında katkısı olanlara teşekkür ediyorum”

27 Nisan Pazar günü yapılan müsabakaların ardından dereceye girenlere madalyalarının verildiği törenin ardından çeşitli etkinliklerle organizasyon devam etti. Ayrıca 28 Nisan akşamı (Bugün) Gripin gurubunun saat 21.00’de KSÜ Avşar Yerleşkesi Anfi tiyatrosunda bir konser vereceği bildirildi. 








Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol