banner1451
banner1461
Öne Çıkanlar KAHRAMANMARAŞ ÇANAKKALE ŞEHİTLERİNİANIYOR SİZE İHTİYACIMIZ VAR DULKADİROĞLU BELEDİYESİ ASFALTTA TAM GAZ GEBEL DE MİLLETVEKİLİ ADAYI BORAHAN

Bu haber kez okundu.

KMTSO’NUN GELENEKSEL GİYİM YARDIMI, MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ MESUT ALKAN’A TESLİM EDİLDİ.
 KMTSO Yönetim Kurulu Başkan Vekili Serdar Zabun,  850 kaban ve botu, ihtiyacı olan öğrencilere dağıtılmak üzere İl Milli Eğitim Müdürü Mesut Alkan’a teslim etti.

Ülkemizin ve şehrimizin en büyük önceliğinin eğitim olması gerektiğini ve eğitimde başarının ülke geleceğine bırakılacak en büyük miras olduğu ifade eden KMTSO Yönetim Kurulu Başkan Vekili Serdar Zabun: “KMTSO, ihtiyaç sahibi öğrencilerimizin eğitim-öğretim hayatlarına katkıda bulunmak amacıyla her yıl yaptığı eğitim giyim yardımı programı ile ülkemizin geleceğinde söz sahibi olacak çocuklarımızın nitelikli bireyler olarak yetiştirilmelerine destek olmaya çalışmaktadır. Kahramanmaraş’ta her yıl ihtiyaç sahibi öğrencilerimize yönelik yaptığımız giyim yardımı konusunda bu yıl da titizlikle çalışma yapılarak ve özellikle Kurban Bayramı öncesinde dağıtılmak üzere 850 adet giyim yardımı hazırlanmıştır. Bu malzemeler, ihtiyaç sahibi öğrencilerimize İl Milli Eğitim Müdürlüğümüz tarafından dağıtılacaktır.” dedi.

Yapılan yardımlardan dolayı büyük memnuniyet duyduğunu ifade eden İl Milli Eğitim Müdürü Mesut Alkan, “Bu yardımlar kış aylarına girdiğimiz şu günlerde öğrencilerimizi çok mutlu edecektir. Cömertlikte iki tür sevap vardır. Biri iyiliği yapana, diğeri de vesile olanadır. Allah da bizi bu güzelliğe vesile kıldı. Kahramanmaraş Ticaret ve Sanayi Odamızın Değerli Başkanı, Yönetim Kurulu Üyelerine teşekkür ediyorum.” dedi.




Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol