banner1451
banner1461
Öne Çıkanlar KAHRAMANMARAŞ ÇANAKKALE ŞEHİTLERİNİANIYOR DULKADİROĞLU BELEDİYESİ ASFALTTA TAM GAZ GEBEL DE MİLLETVEKİLİ ADAYI SİZE İHTİYACIMIZ VAR BORAHAN

Bu haber kez okundu.

KMTSO'DAN MİLLİ DAYANIŞMA KAMPANYASI'NA 250 BİN LİRA DESTEK

KMTSO Başkanı Serdar Zabun, hizmet binasında gazetecilere yaptığı açıklamada, ekonomik hayatın bir an önce normalleşmesi için üzerlerine düşen görevi yerine getirdiklerini söyledi.

Küresel salgınla topyekün mücadele edilen bu zor dönemde, ihtiyaç sahibi insanların yanında olmanın kutsal bir görev olduğunu vurgulayan Zabun şöyle konuştu: “Kahramanmaraş Ticaret ve Sanayi Odası olarak tüm dünyayı sarmış olan, sosyal ve ekonomik hayatı durma noktasına getiren küresel salgınla topyekün mücadele ettiğimiz bu sıkıntılı dönemde, Sayın Cumhurbaşkanımızın öncülüğünde başlatılan milli dayanışma kampanyasına 250 bin liralık destek ile biz de katkıda bulunuyoruz. Böyle zor bir dönemde, ihtiyaç sahibi insanlarımızın yanında olmak bize göre kutsal bir görev. Korona virüs salgını ülkemizde günlük hayatı ve ekonomik yaşamı tehdit etmeye devam ediyor. Cumhurbaşkanlığımızın önderliğinde Sağlık Bakanlığımız ve ilgili bakanlıklarımızın koronavirüs salgınına karşı aldığı önlemlere toplumumuzun uyum sağlaması çok önemli. Vatandaşlarımız, işletmelerimiz, salgına karşı alınan tedbirleri yerine getirdiği ölçüde gerek sosyal hayatımız gerekse ekonomik hayatımız hızlı şekilde normale dönecektir. Kahramanmaraş Ticaret ve Sanayi Odası olarak ekonomik hayatın bir an önce normalleşmesi için üzerimize düşeni yerine getiriyoruz. İşletmelerimizde alınması gereken önlemleri alarak üretim ve istihdamı sürdürmeye çalışıyoruz. Bu anlamda devletimizin ekonomiye dair tedbirlerini önemsiyoruz. “Ekonomik İstikrar Kalkanı" paketinde ekonomik aktivitenin korunmasının yanı sıra istihdama ve sosyal yapıya ilişkin adımların atılması çok yerinde bir karardır. Ülkemizin ve tüm insanlığın en kısa sürede bu salgından kurtulmasını diliyoruz. Umuyoruz ki, ihtiyaç sahibi insanlarımıza destek olmak amacıyla yapılan milli dayanışma kampanyasına katkılar çoğaldıkça bu zor günleri kolaylıkla atlatır ve normal yaşantımıza döneriz.”

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol