Öne Çıkanlar BAHÇE YANGINI EVLERE SIÇRAMADAN SÖNDÜRÜLDÜ İLGİNÇ İDDİA ŞEREFSİZ BÖLÜCÜ ÖRGÜT MENSUPLARINI LANETLİYORUM. KAYAK MERKEZİ SENEYE HAZIR KOLAT; TAKIMI BERABER ÇIKARALIM

Bu haber kez okundu.

KMS, ALACAĞI İÇİN YARGIYA GİTTİ
 Kahramanmaraşspor’un geleceğini en çok etkileyen eski davalarda en büyük mahkeme 4 Aralık günü görülecek. Kahramanmaraş Asliye Hukuk mahkemesinde görülecek olan dava takımın geleceği adına önem taşıyor. Mahkeme KMS’yi haklı görürse Hülya Kenger’in hâlâ hacizle alacaklı görüldüğü 1.3 milyon lira iptal olacak. Bu zamana kadar yaklaşık Kahramanmaraşspor kasasına girmesi gereken 1.7 milyon lirayı tahsil eden Hülya Kenger davasında bilirkişi raporlarının borcun yasal zemini olmadığı için Kahramanmaraşspor’un davayı kazanma ihtimalinin daha yüksek olduğu görüşünde birleşiyor.

TAKIMIN BÜTÜN GELİRLERİ HACİZLİ

Şuanda kulübe gelen bütün ödemeler geçmiş yönetimlerden dolayı alacaklı olduğunu senet ile belirten Hülya Kenger’e gidiyor. Şuana kadar 1 milyon 700 bin lira gibi bir miktarı tahsil eden Kenger hâlâ 1 milyon 300 bin lira gibi bir miktar alacaklı görünüyor. İşin en kötü tarafı ise bu toplamda 3 milyonu bulan alacağının ana parası 900 bin lira civarında. Borçlanma % 25 faizle yapıldığı için Hülya Kenger faizleri ile birlikte 3 milyon liralık alacaklı durumuna geldi.

FATİH CEYHAN TEK BAŞINA SAVAŞIYOR

Mevcut Kulüp Başkanı Fatih Mehmet Ceyhan, ne Belediyelerden ne de iş adamlarından destek göremediği halde bütün ödemeleri kendi cebinden yapıyor. Transferlerden tutun da eski alacakların yapılandırılmasına kadar bütün ödemeler mevcut Başkan Fatih Mehmet Ceyhan tarafından yapılıyor. Yaklaşık 10 milyon gibi bir borcu bulunan Kahramanmaraşspor’da SGK ve Vergi borçlarını mevcut yönetim tarafından yapılandırıldı ve taksileri ödenmeye başlandı. Fatih Mehmet Ceyhan ayrıca geçmişten bu yana alacaklı olanlarla görüşüp diğer borçları da yapılandırıyor ve ödüyor. Tek başına olmasına ve Kahramanmaraşspor’un dışarıdan hiç destek almamasına rağmen takımı sahiplenen Ceyhan mücadele etmeye devam ediyor.

Kaynak: Spor46

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol