banner1482
Öne Çıkanlar PAZAR GÜNÜ DANANIN KUYRUĞU KOPUYOR PAZARCIK MESLEK YÜKSEKOKULU MEZUNİYET TÖRENİ TÜRK ÇİFTÇİSİNE HİZMETTE ASIRLIK MARKA TÜRKÜLERLE YOLDAŞIZ OZANLARLA GARDAŞIZ TÜNELLER YOĞUN BAKIMA ALINDI

Bu haber kez okundu.

KMESOB ve AK PARTİ KAHVALTIDA BULUŞTU
 Kahvaltıda bir konuşma yapan Ak Parti Kahramanmaraş Onikişubat Belediye Başkan Adayı Hanefi MAHÇİÇEK, Onikişubat’ı Büyükşehir Başkan Adayımız Fatih Mehmet ERKOÇ ile birlikte modern bir kent olarak gelecek yüzyıllara taşımak istiyoruz. Onikişubat için iyi bir imar planı hazırlıyoruz. Gelecekte kentimiz için lazım olacak OSB’leri, küçük sanayi siteleri, özel üniversite alanları ve gibi gerekli ne varsa hazırlığımız var. Onikişubat’ı bir model olarak inşallah Kahramanmaraş’ımız da bir farkındalık oluşturmuş oluruz.  Bu yapılabilir mi yapılabilir. Biz hep dedik ki Gaziantep bizden önde, Kayseri bizden önde. Ama bu önde olmanın kriteri ne? Sadece bir takım ufak tefek farklılıklar. Diyebiliyor muyuz ki Kayseri ya da Gaziantep uluslararası ölçekte ön sırada. Hayır. Uluslararası kentler sıralamasında önde gelen kent, Avusturalya’nın Melbourne kenti. Demek ki yaşanabilir yapı oluşturursanız uluslararası ölçekte önde oluyorsunuz. Biz de büyükşehrimizle beraber öyle bir farkındalık yaratarak böyle bir yapı oluşturalım istiyoruz. Bunu yapacak kapasitemiz var. Arkamızda da güçlü bir iktidar var. Arkadaşlarımızla beraber bunu başaracağız.”



Kahvaltıda konuşma yapan KMESOB Başkanı Ahmet KUYBU ise Kahramanmaraş’ın hızla geliştiğini ve değiştiğini onun için de hiç durmadan yatırım yapmak gerektiğini. Projeler arasında olan yeni sanayi siteleri ve Kahramanmaraş’a ufuk açacak projeleri gördüğünü ve kendilerinin ve üyelerinin bu durumdan memnun olduğunu belirterek Büyüşehir Adayı Fatih Mehmet ERKOÇ ve Onikişubat Adayı Hanefi MAHÇİÇEK’e başarı dilerklerinde bulundu.

Kahvaltıda ayrıca birer konuşma yapan Kahramanmaraş Milletvekilleri Prof. Dr. Mehmet SAĞLAM ve Sıtkı GÜVENÇ’ te  30 mart yerel seçimlerinde Büyükşehir Adayı Fatih Mehmet ERKOÇ ve Onikişubat Adayı Hanefi MAHÇİÇEK için üyelerden yeni dönem ve büyük dönüşüm için destek istedi. 




Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol