Öne Çıkanlar MÜFTÜ İMRAN KILIÇ ADAY ADAYI OLDU GÜNEŞ PETROL HAYIRLI OLSUN! SARIYERDE KALDI MODERN SAĞLIK MERKEZLERİNE KAVUŞACAK MST MARKA KAZICI YÜKLEYİCİLER TERCİH EDİLİYOR

Bu haber kez okundu.

K.MARAŞA PİAZZA’DA ‘’KARİKATÜRLÜ’’ EĞLENCE
 Kimileri tek başına, kimileri de tüm aile fertleriyle ya da arkadaşlarıyla ünlü karikatüristin karşısına oturan ziyaretçiler, oldukça eğlenceli anlar yaşadılar.

Ziyaretçiler, siyah-beyaz  karikatürlerini çizdirmek için Semih Bulgur’un bulunduğu standın önünde büyük bir heyecan ve merakla beklediler. Canlı portre karikatür performansına büyük ilgi gösteren AVM ziyaretçileri, tamamen ücretsiz olan ve kendilerine hediye edilen karikatürleriyle evlerine döndüler.  

Semih Bulgur, ‘’Bir insanın veya bir olayın ayrıntılarına girmeksizin, kısa, düşündürücü ve özlü bir fikir vermek veya genellikle güldürmek için bazı özelliklerinin göze çarpıcı bir şekilde resimlendirilmesi sanatı olarak tanımlanan karikatürün tarihin derinliklerine inen bir geçmişi var. Bu sanat benim hem işim hem hobim gibi. İnsanların karikatürlerini çizip, sonra da ona tebessümle baktıklarını görmek beni mutlu ediyor’’ dedi.

Londra'da yayımlanmakta olan Avrupa gazetesinde uzun süre 'Zabit in London' adını verdiği köşesinde karikatür çizen usta sanatçının karikatürleri,  Piazza ziyaretçilerinin  büyük beğenisini kazandı.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol