Öne Çıkanlar BAHÇE YANGINI EVLERE SIÇRAMADAN SÖNDÜRÜLDÜ İLGİNÇ İDDİA KAYAK MERKEZİ SENEYE HAZIR ŞEREFSİZ BÖLÜCÜ ÖRGÜT MENSUPLARINI LANETLİYORUM. KOLAT; TAKIMI BERABER ÇIKARALIM

Bu haber kez okundu.

K.MARAŞ PİAZZA'DA ''EN ROMANTİK'' EVLENME TEKLİFİ
 Gaziantepli bir genç, aynı hastanede birlikte çalıştığı hemşire  kız arkadaşına romantik bir evlenme teklifinde bulundu. Hayatındaki en önemli teklifi yapmak için bölgenin buluşma noktası Kahramanmaraş Piazza Alışveriş ve Yaşam Merkezi'ni seçen genç, önce buz pistine kırmızı halı serdi. Halının üzerini kırmızı güllerle donatan genç,  yine aynı alana kız arkadaşıyla çekilmiş bir fotoğrafını dev boyutta büyüterek,  ''Hayatını benimle birleştirir misin?'' yazdırdı. Daha sonra kız arkadaşını bir bahane ile K.Maraş Piazza'ya davet eden genç aşık, hayatındaki en önemli teklifi yaptı.

Buluşma noktasına gelen Sevim Yıldız'ı, Mustafa Ceceli'nin dillerden düşmeyen  ''Hastalıkta, sağlıkta'' adlı şarkısı eşliğinde karşılayan 22 yaşındaki Mustafa Keklikçi, kırmızı halıdan geçirdiği kız arkadaşına, ''Benimle evlenir misin?'' dedi. Gördüklerine inanamayan ve bu nedenle bir süre çevresini şaşkınlıkla izleyen Sevim Yıldız ise, buz pistinin etrafını dolduran meraklıların alkış yağmuru altında ''Evet'' diyerek, sevdiği gencin boynuna sarıldı.

Genç çift, daha sonra duygu dolu romantik şarkı eşliğinde dans ettiler. Hemşire genç kız şaşkınlığını üzerinden attıktan sonra, ''Arkadaşımdan evlenme teklifi bekliyordum ancak, böylesini beklemiyordum. Benim için büyük bir sürpriz oldu'' dedi. Mustafa Keklikçi ise, bir hayatı paylaşmak istediği kız arkadaşının unutamayacağı bir teklif yapmak için böyle bir hazırlıkta bulunduğunu belirterek, ''Amacıma da ulaştım. İleride anlatacağımız bir anımız oldu. Aldığım yanıt, yaptığım bunca hazırlığa değdi. Çok mutluyum'' dedi.


Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol