Öne Çıkanlar BAŞKAN TOPBAŞ ANILARINI TAZELEDİ AYDIN; KILAVUZLU SULAMASINI BİTİRECEĞİZ Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye SAHADA ÇALIŞIYORUZ! baskan

Bu haber kez okundu.

K.MARAŞ PİAZZA'DA ''EN ANLAMLI'' KUTLAMA
 K.Maraş Piazza'da, Cumhuriyet pastasını vatan toprakları uğruna canını siper eden gaziler ile Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün ülkenin geleceğini emanet ettiği çocuklar kesti.
29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nın 90. yıldönümü etkinlikleri, K.Maraş Piazza'da tüm ziyaretçilere ay-yıldızlı bayraklar ve balonlar dağıtılarak başladı. Buz pistinde devam eden törende ise dev boyuttaki Cumhuriyet Pastasını Güneydoğu'daki terörle mücadele sırasında gazi olan ve bu nedenle törene koltuk değnekleriyle gelebilen Yunus Karaman ile yanaklarında ay-yıldızlı boyamalarla Cumhuriyeti sembolize eden çocuklar kesti. Pasta kesilirken, fondaki 10. Yıl Marşına tüm ziyaretçiler coşkuyla eşlik etti.
Gaziler ve çocuklar pasta keserken, yanlarındaki AVM Müdürü Serbülent Tekinşen, yöneticiler ve buz pistinin etrafında yoğunlaşan ziyaretçiler alkışla tempo tuttular.Töreni izleyenlerin Cumhuriyet coşkusunun yanı sıra duygu yüklü anlar yaşamasına neden oldu. Gazi
Yunus Karaman, vatan uğruna bir ayağını feda ettiğini belirterek, ''Ben canımı vermeye hazırdım. Vatan sağ olsun. Böyle güzel günlerde göğsümüz kabarıyor. Beni ve benim gibi gazi olan arkadaşlarımı buraya davet eden AVM yöneticilerine bu vefalı davranışlarından dolayı teşekkür ederim'' dedi.

Törene katılan gaziler
Mehmet Ali Küpeli, Mehmet Gökkız ve Ekrem Balcı ise bu anlamlı günü her zamankinden daha yoğun bir coşkuyla kutladıklarını belirttiler.
Törende kesilen pasta daha sonra AVM ziyaretçilerine ikram edilirken, yine bu pistinde devam eden törende İzmir Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü sporcuları buz dansı gösterisi yaptı. 2012 ve 2013'te Türkiye ikinciliği elde eden Zeynep Yiğit ile yine aynı yıllarda kendi grubunda Türkiye ikinciliği elde eden
İlayda Nur Arslaner'in gösterileri adeta nefesler tutularak izlendi. Buzun prensesleri olarak tanına ikilinin gösterisi dakikalarca alkışlandı.   





Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol