banner1451
banner1461
Öne Çıkanlar ADAYLIK BAŞVURUSUNU YAPTI GAZETECİ DOĞRU VE TARAFSIZ OLMALI İSTİHBARATIMIZIN HAFIZASI SİLİNMİŞ BASINDAN SORUMLU Menar

Bu haber kez okundu.

K.MARAŞ PİAZZA ‘’GAZİLERİ’’ UNUTMADI
 Gazi ve İl Jandarma Komutanlığı personelinin yer aldığı 5’er kişiden oluşan 8 takımın katıldığı turnuva oldukça çekişmeli  geçti.
Piazza AVM Crazy Game Bowling Salonunda gerçekleşen turnuvada gaziler labutları devirmeye çalışırken, aileleri de onları heyecanla izledi.  Büyük heyecan yaşatmanın yanı sıra gazilerin de birbirleri arasındaki dayanışmayı güçlendiren turnuvada kazananlar sevindi ancak, kazanamayanlar da üzülmedi. Eğlenceli bir gün geçirdiklerini belirten gaziler, kendilerine bu imkanı sunan ve Gaziler Günü’nü unutmayan İl Jandarma Komutanlığı ile K.Maraş Piazza AVM yöneticilerine teşekkür ettiler.
Turnuva sonunda  87 puanla
Ahmet Erşan ve ekibi şampiyon olurken,  83 puanla Mehmet Gökkız  ve  ekibi ikinci, 78 puanla  ise Yunus Karaman ve ekibi ilk üç dereceye girdi.

5'er kişiden oluşan 6 takımın kıyasıya yarıştığı turnuvada 1.'liği 103 puanla
Ahmet Aslan liderliğindeki grup kazandı. 99 Puanla Murat Örün ve ekibi ikinci olurken,98 puanla Mehmet Eltemur ve ekibi de üçüncülüğü elde ettiler. Dereceye girenlere kupaları K.Maraş Piazza Alışveriş ve Yaşam Merkezi Müdürü Serbülent Tekinşen tarafından verildi.


Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol