Öne Çıkanlar MÜFTÜ İMRAN KILIÇ ADAY ADAYI OLDU GÜNEŞ PETROL HAYIRLI OLSUN! SARIYERDE KALDI MODERN SAĞLIK MERKEZLERİNE KAVUŞACAK MST MARKA KAZICI YÜKLEYİCİLER TERCİH EDİLİYOR

Bu haber kez okundu.

KIZKALESİ MEDYA GÜNLERİ PROJESİNE TÜRKİYE DÖRDÜNCÜLÜĞÜ
 Belediyecilik alanında ilk defa Erdemli Belediyesince hayata geçirilen Kızkalesi Medya Günleri Projesi Sosyal Projeler alanında Türkiye dördüncülüğü ile ödüllendirildi. Mahalli İdareleri Geliştirme ve Geliştirme Derneği (MİARGEM) tarafından bu yıl üçüncüsü düzenlenen proje yarışmasının sonuçları Ankara The Green Park Otelde düzenlenen programda açıklandı. Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu ile Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürü Adem Arslan’ın katıldığı program iki gün sürdü. Adem Arslan tarafından sunumu yapılan proje, Türkiye’nin dört bir yanından gelen katılımcı belediyeler tarafından ilgi gördü. Programda düzenlenen ödül töreninde Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, başarı ödülünü Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkan Yardımcısı ve aynı zamanda Mersin Milletvekili olan Oktay Öztürk’ün elinden aldı.

MİARGEM BAŞKANI MEMİŞ: “AMACIMIZ PROJE ÜRETMEYE TEŞVİK ETMEK”

Ödül töreninin açılış konuşmasını MİARGEM Başkanı Halil Memiş yaptı. Etkin Belediye Proje Yarışması adı altında düzenledikleri yarışmaya Türkiye genelinden 137 belediye projesinin yarıştığını belirterek, amaçlarının belediyeler arasında işbirliğini, proje kardeşliğini geliştirmek, projelerin paylaşılarak birbirlerine model olmalarını sağlamak olduğunu kaydetti ve tüm katılımcılara teşekkür etti. Memiş, “bu projelerin diğer belediyelere örnek teşkil etmesini sağlamak amacıyla düşünülmüş bir etkinliktir” dedi.

Yarışmada dereceye giren belediye başkanlarına ödüllerini ; AKPARTİ Manisa Milletvekili ve Merkez Karar Yönetim Kurulu Üyesi Murat Baybatur, CHP Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun, MHP Mersin Milletvekili ve Genel Başkan Yardımcısı Oktay Öztürk, MHP Genel Başkan Yardımcısı Sadir Durmaz ve MHP Mersin Milletvekili Baki Şimşek ile MİARGEM Başkanı Halil MEMİŞ takdim etti.

MHP GENEL BAŞKAN YARDIMCISI ÖZTÜRK: “BU PROJELERİ ÖNEMSİYORUZ”

Törende konuşan MHP Genel Yardımcısı Oktay Öztürk ise bu tür organizasyonların belediyeler arasındaki bağı kuvvetlendirdiğini ve devam etmesi gerektiğini söyledi. Güçlü Türkiye’nin, çalışkan Türkiye’nin bu şekilde daha canlı olacağına inandığını kaydeden Öztürk, konuşmasında şunları söyledi:

“Bu topraklar bize ödül olarak verilmiş. Bedelini çok büyük ödedik. Dünya'da üzerinde yaşayan insanlara vatan olup bu kadar bedel ödenen bir ülke yok. Her zerresini, kanlarımızla, ecdadımızın kanıyla suladık. İnşallah bu ödüllere layık gördüğümüz belediyelerimizin sayısı  çoğalır. Emeği geçen bütün arkadaşlara sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. ”

BELEDİYE BAŞKANI TOLLU: “ERDEMLİ BELEDİYESİ BÜYÜK BİR BELEDİYE”

Elde ettikleri başarıyla ilgili bir açıklama yapan Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu da, bu tür başarıların kendilerini motive ettiğini belirterek, daha çok çalışma şevki kazandırdığını söyledi. Erdemli Belediyesinin son yıllarda çok büyük bir büyüme hamlesi içerisinde olduğunun altını çizen Tollu, “vatandaşlarımıza hizmet etmenin ödülünü alıyoruz. Biz her gün yeni bir projeyle halkımızın karşısına çıkıyoruz ve birçok projemiz Türkiye’de ilk defa hayata geçirilmiş durumdadır. Biz artık büyük işler başaran, Türkiye’nin konuştuğu bir belediyeyiz. Hem bu sayede hem de bu tür organizasyonlarda elde ettiğimiz başarılar neticesinde de Erdemli’mizin ve belediyemizin ismini tüm Türkiye’ye gururla duyuruyoruz. Bu anlamda ben emeği geçen tüm ekip arkadaşlarıma teşekkür ediyorum ve bu ödülü hem kendilerine hem de varlık sebebimiz oan değerli Erdemli halkına armağan ediyorum” dedi.

Tollu, açıklamasının sonunda bu tür yarışmaların her zaman içerisinde olacaklarını ve başarılar elde etmeyi sürdüreceklerini söyledi.     

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol