Öne Çıkanlar YAPILAN YATIRIMLAR İŞVEREN VE İŞÇİNİN ALINTERİDİR YENİ BULVAR GELİYOR MUHASEBE HAFTASI KUTLANIYOR SANKO ÜNİVERSİTESİ FLAMASI KARADENİZ SAHİLLERİNDE KAZA YAPTI

Bu haber kez okundu.

KIZILDAĞ; TERCİH SENİN, SAFINI BELİRLE!

Bir tarafta hırsızlık ve haksızlık, diğer tarafta alın teri ve adalet arayışı. Tercih senin. Safını belirle!” dedi.

 

BBP Kahramanmaraş Milletvekili adayı Hasan Kızıldağ, yayınladığı basın bildirisinde iktidara yüklenerek çarpıcı açıklamalarda bulundu ve İç yüzü gizlenen açılım politikaları, ülkemizi bölünmenin eşiğine getirmiştir” ifadesini kullandı.

Kızıldağ, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

 

“PEK MUHTEREM KIYMETLİ KARDEŞLERİM,

Son yıllarda Türkiye siyasi hayatında esen soğuk rüzgâr, doğru ile yanlışın, hak ile batılın birbirine karışmasına vesile olmuştur. Birçok gönül daşımız güç merkezlerinin çekimine kapılmış, asli hüviyetlerine uymayan tercihlerde bulunmaya zorlanmıştır. Bu tercihler, güç odaklarınca, milletimizin bağrında tamiri imkânsız yaralar açılmasına vesile olmuştur. İç yüzü gizlenen açılım politikaları, ülkemizi bölünmenin eşiğine getirmiştir.

Habur'dan başlayıp Dolmabahçe Sarayı'nda doruk noktasına çıkan ihanet sürecini gizlemeye çalışanlar, milletin asil evlatlarının sesini "kandan beslendikleri" iftiralarıyla bastırmaya çalışmışlardır. Siz, Anadolu'nun mert ve çilekeş insanları, bu ihanete ortak olmadığını haykırmalı ve hassasiyetli bir tepki koymalıdır. İktidarın tek başına oynadığı bu oyuna ortak olmadığını gözetmeli, devletin ve milletin başına açılan bu tehlikeli belaya "Dur" demelidir. Her karış toprağının bedeli şehit kanıyla ödenmiş Türkiye'nin geleceğinde söz sahibi olduğunu göstermeli, söz sahibi olmalıdır. Bu davet, bizim davetimiz; Hassasiyetin her gün ayaklar altında ezilmesine değil, baş tacı edilmesinedir.

"Şehitler üzerinde siyaset yapmak" ve "kandan beslenmek" suçlamasının altında ezilerek seslerini çıkaramayan ülkücüler (alperenler, milliyetçiler, vatan evlatlar) kendi kardeşlerinin sesine kulak vermeli, uzattığımız eli tutmalıdır. Çünkü bu el kardeşin kardeşe uzattığı eldir. Üçüncümüz Cenab-ı Allah olsun. Milletimizin bin bir ümitle peşine takıldığı muktedirler, içinden çıktıkları halkın desteği ile devrikleri uhdelerine geçirmiş, yeni oligarşik güç odağı haline gelmiştir. Kerameti kendilerinden menkul bir "Yanılmazlık" hülyasına dalmışlardır.

 

"Milli irade, milli irade" diye diye, milletin iradesini hiçe sayan, küçük bir olgarşik - her şeyi ben bilirim,ci- gurubun, memleketimizi getirdiği durum ortada. Ülkemizin haline bir bak! Terör almış başını gidiyor, ülkemiz bölünme tehdidiyle karşı karşıya. Ekonomik yatırım dedikleri inşaat ekonomisi, yani AVM ekonomisi. Milyonlarca insanımız işsiz ve borç batağında. Üstüne üstlük, en kutsal bildiğimiz manevi değerlerimiz siyasetin ana malzemesi olarak kullanılıyor.

 

Milletimiz insanlık tarihinin en haysiyetsiz algı operasyonlarına maruz bırakılıyor. Hükümete yapılan en küçük bir itiraz vatan hainliğiyle eşdeğer gösteriliyor; Vatan hizmetini canıyla ödeyen şehitlerimizin ailelerinden gelen en küçük serzeniş, hakarete uğruyor. İktidarın yanlışlarını düzeltecek olan en küçük toplumsal muhalefet, en büyük tehlike olarak sunuluyor. Türk milletinin kararlarını hiçe sayarak girişilen yanlış politikalar devletimizi ve ülkemizi her geçen gün yönetilmez noktaya getirdi. Mevcut iktidar, he gün korkutulduğumuz istikrarsızlığın sebebi haline geldi; Milletten gizleniyor. Devlet yönetilmez hale geldi. İktidarı kim elinde tutuyor belli değil.

Değerli kardeşlerim,

 

Büyük Birlik Partisi olarak insanların yanılmazlığı esası üzerine inşa edilmiş lider karizmalarını ve lider sultalarını reddediyoruz. İslam’a aykırı buluyoruz. İnsan hayatını ve haysiyetini yalnız siyasetin değil, devlet yönetiminin de temeli sayıyoruz. Bu yüzden 1 Kasım'da sizi hassasiyet seçimine çağırıyoruz.

 

Büyük Birlik Partisi kurulduğu günden beri bize "Size güveniyoruz ama."Size inanıyoruz diyenler. "Gevşemeyin, hüzünlenmeyin. İman ettiyseniz üstün olan sizlersiniz."[ali İmran 139] İlahi buyruğuna boyun eğenler, sizden inandığınız gibi davranmanızı istersem çok mu şey istemiş olurum. Gerçek iman sahipleri hak bildikleri yolardan asla sapmazlar.

 

Bu seçim inananların, (Ülkücülerin, Milliyetçilerin) sorgulandığı seçimdir. Bu seçim Milletimizin değerlerinin sorgulandığı, mağdurla mağrurun, mazlumla zalimin, hakla batılın, doğru ile yalanın yan yana oylanacağı seçimdir. Bu seçim ya her gün ayaklar altında ezilmenin, ya da baş tacı edilmenin seçimidir. O halde inandığınız gibi davranın, haysiyetinizi seçin.

 

KIYMETLİ KARDEŞLERİM

 

Hayali bir istikrar efsanesi perdesinin ardında uygulanan ekonomik politikaları orta gelirlimizi yok etti, zenginle fakir arasındaki aralığı, uçuruma çevirdi. Artan milli gelir ancak AKP yönetimi çevresinde kümelenmiş dar bir kesimi mutlu etmekte, onların refah seviyesine seviye katmaktadır. Ciddi, kalıcı, işsizliğe çare olacak yatırımlar unutulmuş, ülkemiz nerden geldiği nasıl kazanıldığı belli olmayan " Keş Para" cennetine dönmüştür. Hiç bir milli endişesi olmayan "Keş Paracıların" at oynattığı ticari hayat, insanımız için tahammülü imkânsız külfet halini almıştır.

 

Bu seçim sözde istikrar için inanmadığın partilere oy verip zenginin daha zengin, fakirin daha fakir olmasını değil, inancının gereğini yerine getirip haysiyetini koruyacağın seçimdir. Bir tarafta hırsızlık ve haksızlık, diğer tarafta alın teri ve adalet arayışı. Tercih senin. Safını belirle.” 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol