Öne Çıkanlar DUALARIMIZ ŞEREF EROĞLU İÇİN dizi HALİL İBRAHİM SOFRASINA BUYURUN! KAHRAMANMARAŞ BBS 0-1 OFSPOR BATIPARK ER MEYDANI

Bu haber kez okundu.

KIŞ KAPIYI ÇALINCA
 Yollarını umutla bekleyenlerin kapılarını bir kez daha aralamak için hazırlıklarını tamamlayarak Tüm Türkiye'de ve dünyanı Birçok. Ülkesinde “Bu bayram da bekliyoruzdiyenlere bayram coşkusunu yaşatıldığını Kimse Yok Mu gönüllüleri kurban bayramı evlerinden uzakta bir yetimin, ihtiyaç sahibi bir ailenin, savaşta evini terk etmiş bir mültecinin yanında geçirdiğini söyledi.

Afrika’dan Asya’ya, Balkanlar’dan Ortadoğu’ya, Filistin’den Güney Amerika’ya, Bangladeş’ten Yemen’e dünya ülkelerinde ve tüm Türkiye’de kurbanlar keserek, ihtiyaç sahiplerine kurban paketlerini ulaştıran Kimse Yok Mu gönüllüleri, yurtiçindeki ihtiyaç sahiplerine kurban etinden oluşan paketlerini evlerine kadar teslim etti. Yurtdışında kesilmek üzere bağışlanan kurbanlar ise hangi ülke için bağışlanmışsa o ülkede kesilerek, gönüllüler tarafından ihtiyaç sahiplerine ulaştırıldı.

Diğer taraftan sayıları K.Maraşta 50binden fazla olan Suriyelilere dernek tarafında yardımların sürdürüldüğünü, yaklaşan kış mevsiminden dolayı Bu ailelere ve Maraş şubesi olarak ilde baktıkları yaklaşık 20.000 Türk vatandaşımıza ev eşyası, giyim, gıda, kurban eti, kırtasiye dağıtımları yapıldı ve yapılmaya devam edildiği daha çok insana yardım ulaştırılması için yardım severlerden kışlık giysi ve kışlık malzemeleri derneğe getirmelerini konusunda hassasiyet göstermelerini rica etti. İsterse bağışçılarımız bu ailelere yardımları kendileri de verebilirler bizce hiç sakıncası yok yeter ki bu ihtiyaç sahiplerine bu yardımlar ulaşsın dedi.

 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol