banner1451
banner1461
Öne Çıkanlar ADAYLIK BAŞVURUSUNU YAPTI İSTİHBARATIMIZIN HAFIZASI SİLİNMİŞ GAZETECİ DOĞRU VE TARAFSIZ OLMALI BASINDAN SORUMLU Menar

Bu haber kez okundu.

KİPAŞ MENSUCAT VERİMLİLİKTE TÜRKİYE BİRİNCİSİ
 Verimlik Proje Ödülleri’nde, Tofaş, E.C.A, Vestel, Coca-Cola, Eczacıbaşı ve Ford gibi Türkiye’nin ve dünyanın önde gelen firmalarının katılımıyla 150’den fazla proje yarıştı.

Düzenlenen törende birçok büyük firmayı geride bırakarak Kipaş Mensucat İşletmeleri Büyük Ölçekli İşletme Sürdürülebilirlik Üretim Kategorisinde  “Denim İndigo Boyamacılığında Sıfır Su Kullanımı” projesiyle birincilik ödülü aldı. Ödül törenine Kipaş Mensucat adına Kipaş Mensucat İşletmeleri Genel Müdür Vekili ve Kipas Holding Yönetim Kurulu Üyesi Sn. Halit GÜMÜŞER, Kipaş Denim İşletmeleri Genel Müdür Yardımcısı Sn. Mustafa GÜLEKEN ve AR-GE Proje ve İnovasyon Lideri Sn. Kıymet Kübra DENGE katıldı.

Birincilik ödülünü Kipaş adına Sn. Halit GÜMÜŞER T.C. Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Dr. Faruk ÖZLÜ ’nün elinden aldı.

Kipaş Mensucat’ın birinci olduğu proje; Denim İndigo boyama makinasında proses metodu değişikliğiyle ve aynı zamanda eşsiz bir kimyasal madde uygulanması suretiyle, su sarfiyatını indirmektedir ve atık suyu tamamen ortadan kaldırmaktadır.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol