banner1482
Öne Çıkanlar PAZAR GÜNÜ DANANIN KUYRUĞU KOPUYOR PAZARCIK MESLEK YÜKSEKOKULU MEZUNİYET TÖRENİ TÜRK ÇİFTÇİSİNE HİZMETTE ASIRLIK MARKA TÜRKÜLERLE YOLDAŞIZ OZANLARLA GARDAŞIZ TÜNELLER YOĞUN BAKIMA ALINDI

Bu haber kez okundu.

KERVANHAN’DA KAHVALTI KEYFİ
 Zamanla insanlar değişik ve farklı ortamlarda bulunmak, stres atmak, yorgunluklarını gidermek, değişik toplumlarda yer edinmek adına, kulvar, mekan ve güzergah değiştirebiliyorlar.

Kahvaltı kültürü de böyle gelişti. Daha düne kadar, Kahramanmaraş’ta, kahvaltı evde yapılır, esnaf ise şayet, kadınların çorbaları çıraklar vasıtasıyla dükkanlarına, iş yerlerine gönderilirdi.

Esnafın çarşıda-pazarda kahvaltı yapması, karnını doyurması ayıplanır, tuhaf karşılanırdı.

Şimdi devir değişti, kahvaltı kültürü bu değişiklikten nasibini alırken, şehrimizdeki özel mekanlar, pastaneler, lokantalar ve cafe’ler sabah kahvaltısı için zengin menü hazırlamaya başladılar ki, bu da insanların ilgisini çekmekle birlikte, alışkanlığı haline geldi.

KERVANHAN BU MESELEDE ÖNDER!

Dondurma kenti Kahramanmaraş’ta,  sabah kahvaltı kültürünü yerleştiren marka ve firmalardan biri de Kervan Pastaneleri oldu. Sanayi kavşağındaki Kervanhan, bu kültürde öncülük ederken, zengin kahvaltılık ürünleriyle, gelir düzeyine bakılmaksızın Maraş halkında tiryakilik yarattı.

Çalışanlarının güler yüzlü hizmeti, hijyene önem vermeleri, kahvaltılık ürünlerdeki zenginlik, servis ediliş biçimi ile Kervanhan sadece Maraşlıların değil, özellikle Gaziantep ve çevre illerden de müşteri çekmeye başladı.

Kervan Pastaneleri ve Alpedo sahipleri ve yönetim kurulu başkanları, müşteri memnuniyetini ön plana çekerek, misafirleri ağırlamaktan duydukları gururu yaşadıklarını söylediler.

Kahramanmaraş halkı, Kervanhanı her türlü etkinlikler, toplantılar, basın toplantıları ve özel günler için bulunmaz bir nimet olarak değerlendiriyor. 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol