Öne Çıkanlar DUALARIMIZ ŞEREF EROĞLU İÇİN HALİL İBRAHİM SOFRASINA BUYURUN! KAHRAMANMARAŞ BBS 0-1 OFSPOR MİLLİ BİLARDOCUMUZA DESTEK BATIPARK ER MEYDANI

Bu haber kez okundu.

KERMESE İLGİ DEVAM EDİYOR

Hatırlanacağı üzere, kermesin ilki daha önce gerçekleşmiş ve on gün sürmüştü.

İkinci kermes ile Mayıs ayının 12’sinde başlamış olup, hafta sonu tamamlanacak iken, kermesi ziyaret edenler arasında Vali ve belediye başkanları başta olmak üzere, vatandaşın yoğun ilgisi ile karşı karşıya kaldı.

“Gelin, görün, alın!” ve “Yaptığınız alış-verişin hayrını görün!” sloganı ile süren Hamidiye Öğrenci Yurtlarında kalan öğrenciler yararına düzenlenen kermesle ilgili olarak konuşan Kahramanmaraş sorumlusu Abdullah Uçar, çalışanların ve gönüllü katkı sağlayanların çokluğu karşısında duygulandıklarını söyledi.

Abdullah Uçar açıklamasında, “Kermesimiz geç saatlere kadar açık olunca, insanların akınına uğradık. Buradan elde edilecek gelir ile ihtiyaç sahibi ve yurtlarımızda barınan öğrencilerin ihtiyaçları karşılanacak. Gönüllü çalışan ve kermesimize ilgi gösteren vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum” dedi.

Kermes 22 Mayıs Pazar günü sona erecek iken, vatandaşlar şimdiye kadar böyle zengin, çok kapsamlı kermes ile karşılaşmadıklarını söylemeden yapamadılar.







Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol