banner1451
Öne Çıkanlar EŞLERİNİN BÖBREĞİ İLE HAYATA TUTUNDULAR SİVİL TOPLUM GELİŞİRSE TÜRKİYE DEMOKRASİSİ DE GELİŞİR KENDİMİZ ÇALDIK YAŞANACAK BİR TÜRKİYE İÇİN KÖY GARAJI CHP DEDİ DONDURMA ISMARLADI

Bu haber kez okundu.

KENTSEL DÖNÜŞÜMÜNDE 86 EV YIKILDI
 

Yusuflar Mahallesinde Büyükşehir Belediyesi tarafından başlatılan yıkım çalışmaları devam ediyor. Yusuflar Mahallesinde vatandaşlarla yapılan birebir görüşmeler sonucunda yıkım çalışmalarına devam ediliyor.

 

Bakanlık tarafından kira yardımını kabul eden ailelerin oturduğu evlerde yapılan yıkım çalışmalarında şu ana kadar 86 ev yıkımı gerçekleştirildi.

Kentsel dönüşüm yıkım çalışmaları kapsamında Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi’nin vatandaşlarla görüşmeleri devam ediyor. Tamamen vatandaşların gönül rızasına dayalı olarak yapılan yıkım çalışmalarında şu ana kadar 130 evle anlaşma sağlandı ve bunlardan 86 adedinin yıkımı gerçekleştirildi.

Yine bu çalışmalar kapsamında Saçaklızade bölgesinde 3 blok ve 100 civarında konut yapılacak. Bunun yanı sıra diğer alanlarda ve Çamlık bölgesinde konutlar üretilecek. Toplam alanı 24 hektar olan Tekke'de (Yusuflar Mahallesi) 1. Etap çalışmaları başladı ve bu çalışmalar 8 hektarlık bir alanı kapsıyor.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol