banner1451
banner1461
Öne Çıkanlar KAHRAMANMARAŞ ÇANAKKALE ŞEHİTLERİNİANIYOR SİZE İHTİYACIMIZ VAR DULKADİROĞLU BELEDİYESİ ASFALTTA TAM GAZ GEBEL DE MİLLETVEKİLİ ADAYI BORAHAN

Bu haber kez okundu.

KENT KONSEYİNDEN MAHALLİ İDARELER MÜDÜRLÜĞÜNE ZİYARET
 Ziyaret ile ilgili bir açıklama yapan Kent Konseyleri Birliği Derneği ve Kahramanmaraş Kent Konseyi Başkanı Zeynep Arıkan ”Kent Konseyleri Birliği Derneği olarak Kahramanmaraş Kent Konseyi’nin dönem başkanlığı sürecinde ve daha öncesinde yaptığı çalışmalar ve Kent Konseylerinin tüzüğü ve yönetmelikleri ile alakalı fikir alış verişinde bulunmak, çözüm önerileri sunmak üzere Mahalli İdareler Genel Müdür Yardımcısı Sayın Mustafa Yıldız’ı makamında ziyaret ettik” dedi.

Kent Konseylerinin önümüzdeki süreçte konumunun iyileştirilmesi, güçlendirilmesi ve yerel yönetimlerde etkin rol alabilmesi adına çok verimli ve samimi bir görüşme gerçekleştirdiklerini belirten Kent Konseyi Başkanı Zeynep Arıkan;  “Yaptığımız müzakere sonucu Kent Konseyleri Derneğimizce Kent Konseyleri Birliği üyelerinden, akademisyenlerden ve bürokratlardan oluşan bir komisyon kurulmasına, komisyonun da en kısa sürede çalışmalarına başlayıp bakanlığımıza bizzat Kent Konseylerinin yaşamış olduğu sorunlara somut çözümler bulma noktasında mutabakata vardık. Bu görüşmenin, Kent Konseylerinin bundan sonraki sürecini olumlu şekilde belirleyeceğine ve muğlak birtakım maddelerin belirginleşmesine katkı sağlayacağı inancındayız. Kahramanmaraş Kent Konseyi’nin dönem başkanlığında başlatılan bu olumlu çalışmanın haklı gururunu yaşıyor, bizlere ilgi ve alakalarını esirgemeyen Mahalli İdareler Genel Müdür Yardımcısı Sayın Mustafa Yıldız’a teşekkürlerimizi sunuyorum.“ diye konuştu.

KENT KONSEYİ BAŞARILI

Gerçekleştirilen ziyaretten son derece memnuniyet duyduklarını belirten Mahalli İdareler Genel Müdür Yardımcısı Mustafa Yıldız, Kent Konseyleri Birliği’nin bu özverili ve karşılık beklemeden yaptığı çalışmaları takdir ettiğini ve gerçek gönüllülük kavramının bu şeklide gösterilebileceğini belirtti. Yıldız, Bakanlıkça yapılacak olan çalışmaya Kent Konseyleri Birliğinin yapacağı katkının çok önemli rol oynayacağını söyledi.

Ziyarete Kent Konseyleri Birliği Derneği’ni temsilen Kahramanmaraş Kent Konseyi Başkanı Zeynep Arıkan, Yalova Kent Konseyi’nden Hasan Soygüzel ve Gaziantep Kent Konseyi’nden Necati Binici katılım sağladı.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol