banner1451
banner1461
Öne Çıkanlar ADAYLIK BAŞVURUSUNU YAPTI İSTİHBARATIMIZIN HAFIZASI SİLİNMİŞ GAZETECİ DOĞRU VE TARAFSIZ OLMALI BASINDAN SORUMLU Menar

Bu haber kez okundu.

KENT GÖKSUN’UN MUHTEŞEM GECESİ

 BİRLİK, BERABERLİK VE BAŞARI.

 

Kundakçı konuşmasında; Kent Göksun internet haber sitemizin birinci yılı sebebiyle düzenlemiş olduğumuz ödül törenine hepiniz hoş geldiniz. Bir yıl önce çıktığımız bu yolda elimizde sadece bir hayal vardı. Peki, neydi bu hayalimiz. Biliyorduk ki bir insana dokunabilmek kâinatın ruhuna dokunabilmektir. İşte bizim hayalimiz de kâinatın ruhuna dokunabilmekti. Bu nedenle çıktığımız yolda acısıyla tatlısıyla geçirdiğimiz başarılı bir yılın ödülünü bize destek olan katkılarını esirgemeyen ve her zaman yanımızda olan kıymetli insanlarla paylaşmak için bu geceyi düzenlemeye karar verdik.

 

Biz kendimize bir görev edindik. Bu görev kamuoyunu bilgilendirmek, Göksun’umuzu tanıtmak, memleket hasreti çeken hemşerilerimize memleket havası koklatabilmek ve en önemlisi de doğru güvenilir ve temiz habercilik yapmaktır. Bu bir yıl boyunca gece gündüz çalışıp hiç yorulmadan bu görevi yerine getirmemizdeki en büyük motivasyon kaynağımız ise Göksun’umuza duyduğumuz aşk olmuştur. Bu aşk bize sağladığı motivasyonun yanında bir kaç şey daha ifade ediyor.

Birlik, beraberlik ve başarı.

 

Göksun’umuz için birlik ve beraberlik içerisinde çalıştığımız sürece özlenen başarının geleceği açıktır.

 

MÜREFFEH BİR GÖKSUN BU BAŞARININ MEYVESİ OLACAKTIR.

 

Sözlerimi; bizi bu günlere getiren ve hep daha iyiyi hak eden kıymetli hemşerilerimize ve her zaman en iyiyi zorlayan gece gündüz çalışıp emek harcayan ekip arkadaşlarıma teşekkür ederek sonlandırmak istiyorum dedi.

 

Kent Göksun haber sitesinin kurulumunu yapan Kemal Bolat ve Özkan Özkan’ın geceye özel göndermiş oldukları mesajlarının okunmasının ardından Kent Göksun’a maddi ve manevi destek veren Kurum, Kuruluş ve kişilere ödül takdim edildi.

 

 Ödül töreninde konuşma yapan İlçe Kaymakamı Cengiz Ayhan, Belediye Başkanı Hüseyin Coşkun Aydın, Ak Parti İlçe Başkanı Mehmet Akif Bolat, MHP İlçe Başkanı Galip Bal ve Göksun HEM Müdürü Bilal Akoğlu Kent Göksun’a ilkeli, tarafsız ve hızlı habercilik konusunda başarılar dilediler.

 


ÖDÜL ALAN KURUM AMİRLERİ, STK BAŞKANLARI, İŞADAMLARI VE BASIN MENSUPLARI;

 

1) Cengiz AYHAN – Göksun Kaymakamı

2) seyin Coşkun AYDIN – Göksun Belediye Başkanı

3) Yrd. Doç. Dr. Mehmet Çitil – Göksun MYO Müdürü

4) Mehmet Akif Bolat – Ak Parti Göksun İlçe Başkanı

5) Galip BAL – MHP Göksun İlçe Başkanı

6) Bilal Akoğlu – Göksun HEM Müdürü

7) Selim Cüce –  Göksun Ziraat Odası Başkanı

8) İmran Kocakaya – İşadamı

9) Mehmet Aykut Yardım – İşadamı

10) Yakup Göllü – İşadamı

11) Ömer Faruk Yıldız –  İşadamı

12) Zeynel Sevim – İşadamı

13) Nuh Zafer Ural – Yayla Göksun Yazı İşleri Müdürü

14) Ali Fatih Aydın – Aksu TV Muhabiri

15) Nurettin Dal – AA Göksun Muhabiri

 

Ayrıca 21 Ekim Gazeteciler günü nedeniyle Göksun Kaymakamı Cengiz Ayhan AKSU TV Göksun Muhabiri Ali Fatih Aydın, Anadolu Ajansı Muhabiri Nurettin Dal ve Yayla Göksun Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Nuh Zafer Ural’a tablo hediye etti. Basın mensuplarına 21 Ekim Gazeteciler günü anısına verilen hediyelerden sonra, geceye Sponsorluk hizmeti sunan Yıldız Otomotiv adına Ömer Faruk Yıldız’a Kent Göksun Genel Yayın Yönetmeni Dündar Kundakçı tarafından hediye takdiminde bulunuldu.

 

Düzenlenen Programa Göksun Kaymakamı Cengiz Ayhan, Göksun Ak Parti İlçe Başkanı Mehmet Akif Bolat, Göksun Belediye Başkanı Hüseyin Coşkun Aydın, Göksun MHP İlçe Başkanı Galip Bal, Göksun Meslek Yüksek Okulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Mehmet Çitil ve ödül almaya hak kazanan misafirler katıldı.

 Gecenin sunumunu Yasemin Deniz yaptı.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol