banner1451
banner1461
Öne Çıkanlar KAHRAMANMARAŞ ÇANAKKALE ŞEHİTLERİNİANIYOR SİZE İHTİYACIMIZ VAR DULKADİROĞLU BELEDİYESİ ASFALTTA TAM GAZ GEBEL DE MİLLETVEKİLİ ADAYI BORAHAN

Bu haber kez okundu.

KDT 2014-2015 SEZONUNU ‘MERAKLISI İÇİN ÖYLE BİR HİKÂYE’ İLE AÇIYOR.
 Konu ile ilgili olarak kısa bir açıklama yapan Kahramanmaraş Devlet Tiyatrosu Müdürü Orhan Başpınar: “Geçtiğimiz yıl Kahramanmaraşlı tiyatro sever hemşerilerimizin ilgisi ile Türkiye’de doluluk oranı bakımından derece yaptık. Bu ilgi ve alakayı yine göstereceklerine olan inancımızı taze tutuyor ve 2014-2015 sezonunu açtığımız bu güzel oyunumuza tüm tiyatro severleri bekliyoruz. Bilet fiyatlarımızda hiçbir değişiklik yok yine tam bilet 5, öğrenci bileti 3 TL, ayrıca balkonumuzun fiyatları da tam 4, öğrenci 2 TL ” dedi.
Ünlü öykücümüz Sait Faik Abasıyanık’ın hayatı ve eserlerinden oluşan bir seçkiyle bu oyun; müzik, dans ve görsel efektleriyle genç seyircimizi edebiyatla buluşturmayı hedefliyor. Konusunu ise Sait Faik Abasıyanık şöyle anlatıyor; “Kuşları boğdular, çimenleri söktüler, yollar çamur içinde kaldı… Dünya değişiyor dostlarım. Günün birinde gökyüzünde, güz mevsiminde artık esmer lekeler göremeyeceksiniz. Günün birinde yol kenarlarında, toprak anamızın koyu yeşil saçlarını göremeyeceksiniz. Bizim için değil ama çocuklar, sizin için kötü olacak. Biz kuşları ve yeşillikleri çok gördük. Sizin için kötü olacak. Benden hikâyesi…”                                                         

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol