banner1482
Öne Çıkanlar PAZAR GÜNÜ DANANIN KUYRUĞU KOPUYOR PAZARCIK MESLEK YÜKSEKOKULU MEZUNİYET TÖRENİ TÜRK ÇİFTÇİSİNE HİZMETTE ASIRLIK MARKA TÜRKÜLERLE YOLDAŞIZ OZANLARLA GARDAŞIZ TÜNELLER YOĞUN BAKIMA ALINDI

Bu haber kez okundu.

KAZLI; PAZARCIK, BİZİMLE HİZMETE KAVUŞACAK
 Uzun süredir ilçe halkı tarafından adaylığı beklenen, bölgenin sevilen ve saygın şahsiyetlerinden, AK Parti Pazarcık İlçe Teşkilatı Kurucu Başkanı işadamı Faruk Kazlı, Pazarcık Belediye Başkanlığı için aday adaylığı müracaatında bulundu.

İlçe parti binasında düzenlenen yoğun katılımın olduğu başvuru programında ilçe eski başkanı  işadamı Faruk Kazlı, öncelikle  bu günün kendisi için çok anlamlı olduğunu vurgulayarak, katılımcılara yalnız bırakmadıkları için teşekkür etti.    

Kazlı, yaptığı konuşmasında; “ Herşeyden önce şunu belirtmek isterim, bu gün aday adaylığı müracatında bulunuyorum. Nasip olursa aday gösterilirsem halkımızın hizmetkarı olacağım.

Burada şunu da belirtmek isterim ki; bu ilçenin gerçek anlamda belediyecilik hizmetine kavuşması ancak AK Parti ile olur. Bunun içinde ben aday gösterilsem de gösterimesem de Ak Parti’nin belediyeyi alması için bütün gayretimi göstereceğim. Bizi ancak aramıza ekilen nifak tohumları yıkar. Buna asla müsade etmeyeceğiz.

Ben ve arkadaşlarım Ak Parti’yi burada birlikte kurduk. Kurucu Başkanlık görevi ve tekrar seçilerek İlçe Başkanlığı görevi yaptım.  O günden bu güne yol arkadaşlığı yaptığımız tüm partililerime sonsuz teşekkürler ediyorum.

Şimdi de örnek belediyecilik hizmetleri sunmak için yola çıktım. İnşallah hep birlikte el ele vererek burada belediyeyi partimize kazandırıp, ilçemizi modern kentleşme yolunda hızla ilerleyen bir ilçe haline getireceğiz.

Diğer aday adayı arkadaşlarım da partimizin neferleri, adaylık hangimize nasip olursa memleketimiz için hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

İlçe Başkanı Mesut Ganidağlı da bir konuşma yaparak; “Partimize aday adaylığı müracatının fazla olması bizi çok sevindiriyor. Bu, insanımızın partimize olan inancından kaynaklanıyor.

Bugün Partimizin kurucu başkanı Faruk Kazlı ağbimizin belediye başkanlık aday adaylığının müracatını alıyorum. Partimize böylesine nezih ve saygın insanların müracatı bizleri ancak onurlandırır.


Hepimizin mücadelesi Pazarcık Belediyesini partimize kazandırmak ve ilçemize hizmet etmek.

Faruk Ağbimiz konuşmasında birlik ve beraberliğe değindi. Kendileri örnek bir insan, her zaman partimizde daima yapıcı olmuştur, bundan sonrada örnek olacaklarına inanıyorum.

Aday adaylığının hayırlara vesile olmasını diliyorum” dedi.

Konuşmaların ardın Faruk Kazlı, başvuru dosyasını İlçe Başkanı Mesut Ganidağlı’ya teslim etti.

KİMLER KATILDI

Katılımın yoğun olduğu Faruk Kazlı’nın başvuru programın da,İlçe Başkanı Mesut Ganidağlı ve yönetim kurulu üyeleri, Büyüknacar Belde Belediye Başkanı Mirze Kazlı, Yumalıcerit Belde Belediye Başkanı Murat Ceyhan, Evri Belde Belediye Başkanı İbrahim Özsan, İlçe Kadın Kolları Başkanı Nermin Yalçın ve yönetim kurulu üyeleri, İlçe Gençlik Kolları Başkanı Eyüp Tankişi ve yönetim kurulu üyeleri, İl Genel Meclisi ve Belediye Meclisi üyeleri, köy ve mahalle muhtarları ve  çok sayıda partilinin yanı sıra eşi ve ailesi kendisini yalnız bırakmadı.



Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol