banner1482
Öne Çıkanlar PAZAR GÜNÜ DANANIN KUYRUĞU KOPUYOR PAZARCIK MESLEK YÜKSEKOKULU MEZUNİYET TÖRENİ TÜRK ÇİFTÇİSİNE HİZMETTE ASIRLIK MARKA TÜRKÜLERLE YOLDAŞIZ OZANLARLA GARDAŞIZ TÜNELLER YOĞUN BAKIMA ALINDI

Bu haber kez okundu.

KAZANCI DA RESMEN BAŞVURDU
 Dersine iyi çalışmış talebe gib.i hazırlıklı gelen, gelirken de ailesini ve yakın dostlarını beraberinde getiren Onikişubat ilçe belediye başkan aday  adayı Tuncay Kazancı, resmi başvuru evraklarını Onikişubat İlçe Başkan Yardımcısı mali müşavir Mustafa Çimen’e teslim ederken, 17 Temmuz 2013 Çarşamba akşamı, Kahramanmaraş kamuoyuna yaptığı açıklamayla 12 Şubat belediyesini yönetmeye talip olduğunu ilan etmişti.

Kazancı, konuşmasında;
“Göreve talip olduğumuzu açıklamadan önce 47 mahallemizin her birini ayrı ayrı raporladık. Mahallede kaç kişi yaşadığını, kaç kadın ve erkek olduğunu, çocukların ve gençlerin sayısını çıkardık. Sokakları ve caddeleriyle tek bir sayfaya taşıdık.En son seçimde mahallelerimizde Ak Partimizin ve meclisteki partilerin aldığı oyları raporumuza yansıttık. Bugüne kadar 44 mahallemizi gezdik, Maraş'ımızın mahallerindeki her meseleyi tek tek not aldık. Kendimizi ve projelerimizi anlatan binlerce broşür dağıttık.

Sizlerin içinden gelen ve bu şehrin mutfağında yetişmiş bir kardeşinizim.Yola çıktığımız ilk günde Kadim şehir Maraş'ımızı beraber yöneteceğimizi ilan etmiştik.Allah bize nasip ederse de göreceksiniz, aynı anlayışla yolumuza devam edeceğiz.

Başbakanımızın bir çok açıklamalarında belirttiği gibi " ŞEHRİN RUHU " nu ortaya çıkaracak, geçmişiyle geleceğini bütünleştirecek yönetim anlayışla hareket edeceğiz.

Maraş' ımız artık kendi kabuğundan çıkarak, ilkönce Türkiye ile sonra da Uluslar Arası düzeyde hak ettiği yeri almak zorundadır. Doğasıyla, Sanayi gücüyle, Tarihi eserleriyle, misafirperver insanlarımızla yüzümüzü geleceğe dönmek durumundayız.

Maraş' ımızı 2014'ten, 2023 vizyonuna taşıyacak bilgi, beceri ve yönetim anlayışına sahibiz.

Rabbim bu görevi nasip ederse Üniversitemiz, İş Adamlarımız, Muhtarlarımız, Kadınlarımız, Gençlerimiz ve Engelli kardeşlerimizle birlikte Maraş'ımızı hak ettiği noktaya götürmek için var gücümüzle çalışacağız.

Başka bir arkadaşımız göreve layık görülürse de Projelerimiz, bilgimiz ve birikimimizle seçilen arkadaşımızın arkasından Yola devam edeceğiz.

Bugüne kadar sizlerden aldığımız destek ve heyecanla ilerledik. Bugünden sonra da sizlerin desteğiyle yolumuza devam edeceğiz.

Rabbim YAR ve YARDIMCIMIZ olsun. Allah, çıktığımız ve yürüdüğümüz bu yolda bizleri mahcup etmesin.” dedi.



Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol