banner1482
Öne Çıkanlar dizi SANKO ÜNİVERSİTESİ FLAMASI ZİRVEDE K.MARAŞSPOR 0-2 MERSİN İDMAN YURDU BASKETBOLDA FİNAL MÜSABAKALARI DEVAM EDİYOR BAŞKAN AYDIN

Bu haber kez okundu.

KAYNAK, SURİYELİLERE KARŞI BİR KIŞKIRTMA, PROVOKASYON VAR!”
 Suriyeli mültecilere karşı toplumsal bir kışkırtma olduğunu ileri süren Başbakan Yardımcısı Veysi Kaynak, “Son zamanlarda Suriyelilere karşı bir toplumsal tepki oluşmaya başladığını görüyoruz. Toplumumuzun hassasiyetini anlıyoruz. Bizim örfümüze, geleneğimize ve yasalarımıza aykırı hiç kimsenin bir faaliyette bulunması asla kabul edilemez. Çağırım şudur, bu insanların geçici süre Türkiye’de olduklarını ve Türkiye’nin geleneklerine uygun olarak ev sahipliği ve büyük fedakarlıklara yaptığını unutmamalıyız” diye konuştu.

KİMSENİN SUÇ İŞLEME ÖZGÜRLÜĞÜ YOK!

Kaynak, önceki gün Ankara Yenimahalle’deki hadiseye de değindi, “Çok farklı sosyal medya hesapları üzerinden sosyal mecralara çağrılara yapıldı. Bu da bir provokasyon olduğunu gösteriyor. Emniyet siber suçlarla mücadele birimi çalışıyor. Bunlar dışarıdan provoke edilen, kışkırtılan kötü niyetli kimselerdir” yorumunda bulundu.

Yaşanan gerginliklerin artması üzerine sağduyu çağrılarını sürdüreceklerini belirten Kaynak, kimsenin suç işleme özgürlüğünün olmadığını sözlerine ekledi ve son olarak Suriyeli işçilerin düz işçilik yaptıklarına da dikkat çekerek, “Onlar olmazsa fabrikalar durur” ifadesini kullandı.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol