Öne Çıkanlar DUALARIMIZ ŞEREF EROĞLU İÇİN dizi HALİL İBRAHİM SOFRASINA BUYURUN! KAHRAMANMARAŞ BBS 0-1 OFSPOR BATIPARK ER MEYDANI

Bu haber kez okundu.

KAYMAKAM ERSİN TEPELİ REKTÖR KARAASLAN’I ZİYARET ETTİ
   Geçtiğimiz 2013 yılı Ağustos ayında Çağlayancerit ilçesindeki görevine başlayan Kaymakam Ersin Tepeli, Rektör Karaaslan’ı ziyaretinde yaptığı kısa açıklamada bu ziyaretin bir nezaket ziyareti olduğunu dile getirerek; “ Geçtiğimiz  yıl göreve başladıktan sonra Sayın Rektörümle birkaç kez telefonla görüştük, Kahramanmaraş’a geldiğimde de kendisini ziyarete geldim ancak makamında olmaması nedeni ile bir türlü yüz yüze görüşme fırsatımız olmadı.  Bizler gittiğimiz yerlerde büyüklerimizi ziyaret ederiz. Bugün Sayın Rektörüm müsaitmiş ve bizi kabul ettiler, bu bir nezaket ziyareti ve bizi kabul ettiği için Sayın Rektörüme çok teşekkür ediyorum” dedi.

   Ziyaretten duyduğu menmuniyeti dile getiren Rektör Karaaslan ‘Hoş geldiniz’ dediği misafirine yeni görevinde başarılar diledi. Rektör Karaaslan: “ Çağlayancerit bizim en uzak ilçelerimizden biri olmasın rağmen gönlümüzden uzak değil, Çağlayancerit’tin her zaman yanında ve yakınındayız” dedi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol