Öne Çıkanlar BAHÇE YANGINI EVLERE SIÇRAMADAN SÖNDÜRÜLDÜ İLGİNÇ İDDİA KAYAK MERKEZİ SENEYE HAZIR KOLAT; TAKIMI BERABER ÇIKARALIM ŞEREFSİZ BÖLÜCÜ ÖRGÜT MENSUPLARINI LANETLİYORUM.

Bu haber kez okundu.

KAYBOLAN ÇİÇEKLER İSTİHBARAT ŞEFİNE JANDARMA KORUMASI
 Afyon Şuhut ilçesi Karaadilli beldesi Oynağan köyünde sekiz ay önce kayıp ya da kaçırıldı diye ihbarda bulunan aile yakınlarının Hatice Taşkın cinayetini gün yüzüne çıkaran Fox tv kaybolan çiçekler programı nin istihbarat Şefi Özkan Yıldırıma saldırı haberin üzerine Jandarma harekete geçti. Daha fazla gelmesin diye köyde olaya adı karışan bazı kişiler tarafından tehdit edildiği bu tehdidi kolluk kuvvetleri dikkate alıp cenaze günü basın çalışanlarını koruma eşliğinde köye sokacağını bizzat bildirmiştir, denildi.

Özkan Yıldırım, Şuhut ilçesi Kara adilli beldesi Oynağan köyünde 8 ay öncesi kaçırıldı iddiası ile aile yakınları tarafından FOX TV kaybolan çiçekler programına ihbarda bulunulmuştu. Haberi araştırmak üzere programın istihbarat şefi Özkan Yıldırım olay yerine gitmiş bir aylık araştırma sonucu kayıp denilen Hatice Taşkın’ın canice öldürüldüğünü gün yüzüne çıkarmıştı. 

16 yaşındaki Hatice Taşkın’ın daha önce cinsel istismar da bulunulduğunu ve bu kişilerin köy içinde birkaç kişinin olduğunu deşifre etmesi ile istihbarat Şefi Yıldırıma tehditler başladığı belirtiliyor. Son olarak bu olayı cinayet konusu ile kapatılmasını daha fazla kurcalanmamasını istemeyen bazı kişiler DNA sonucu geldiğinde defin için köye gidecek olan Yıldırıma zarar verileceğini söyledikleri istihbaratı üzerine Şuhut jandarması Özkan Yıldırım ve ekibinin koruma eşliğinde köye gireceği bildirildiği belirtiliyor.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol