banner1451
banner1461
Öne Çıkanlar KAHRAMANMARAŞ ÇANAKKALE ŞEHİTLERİNİANIYOR SİZE İHTİYACIMIZ VAR DULKADİROĞLU BELEDİYESİ ASFALTTA TAM GAZ GEBEL DE MİLLETVEKİLİ ADAYI BORAHAN

Bu haber kez okundu.

KAYAK MERKEZİ SENEYE HAZIR

 Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, Türkiye Kayak Federasyonu Eski Başkanı Özer Ayık, Prof. Doktor Mustafa Ilıcalı, projeyi yapacak firma sahibi Utkan Ilıcalı, İlkel Cumbul ve teknik ekip ile birlikte Yedikuyular da yapılacak olan kayak merkezi ve teleferik alanında incelemelerde bulundu.

Başkan Fatih Erkoç; “Merkezimizle ilgili planlamaları tamamlayıp proje aşamasına geçtik. Kayak Merkezimizi gelecek kışa yetiştirme gayretindeyiz. Arazi tahsislerimizde geçen hafta yapıldı. Tarım Bakanlığından bir parça alan kaldı onu da önümüzdeki haftalarda tahsis edeceğiz. Yedikuyular’a hemşehrilerimizin kayak zevkini yaşayacakları kayak pistleri, yaz kış faydalanabilecekleri mesire alanları yapacağız. Sadece Kahramanmaraşlılar değil çevre illerden gelen vatandaşlarda Yedikuyular’ın güzelliğini yaşayabilecek, kayak yapmanın zevkini tadacak. Kentin geleceği için önemli bir proje. Yaklaşık 2.500 dönümlük alanı mesire alanı haline getiriyoruz. Yedikuyular Kayak Merkezi tüm Türkiye’nin gıpta ile seyrettiği bir proje olacak.” dedi.

 

 

 

Anahtar Kelimeler:
KAYAK MERKEZİ SENEYE HAZIR

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol