Öne Çıkanlar KAHRAMANMARAŞ BBS 0-1 OFSPOR HALİL İBRAHİM SOFRASINA BUYURUN! DUALARIMIZ ŞEREF EROĞLU İÇİN BATIPARK ER MEYDANI MİLLİ BİLARDOCUMUZA DESTEK

Bu haber kez okundu.

KAVAK’IN AFİŞLERİNİ KİM VE NEDEN İNDİRDİ?
         Durdurulamaz bu hareket. Kahramanmaraş ın siyasetinde taşlar yerinden oynayacak gibi duruyor. Galiba bu engellemelerin sebebi bu olsa gerek. Ama ne olursa olsun Sadullah KAVAK sevenleri bu engellerden yılmayacak gibi duruyor şehrin yaklaşık otuz farklı yerinde afişlerini asan Sadullah kavak sevenleri bizi üç beş afiş yırtma ile durduramazsınız siz bir afiş yırtarsınız biz beş afiş asarız diyerek Vekil adayı SADULLAH KAVAK’a destekte bulunuyorlar. Afişe gücümüz yetmezse duvara yola yazarız dağa taşa yazarız bu halkın sevdasıdır engelleyemezsiniz diye afiş indiren afiş yırtanlara göndermede bulunuyorlar.     

 Yerinden sökülüp Yırtılan afişler NAMIK KEMAL kavşağında KARAMANLI da, DOĞUKENT DÜĞÜN SALONU karşısında BİNEVLERDE ve yine muhtelif yerlerde olmak üzere ona yakın sayıdadır.

 Gelelim işin diğer boyutuna neden bu afişler sökülüp yok ediliyor yoksa birilerinin korkusu mu var düzenime çomak sokarlar diye HALK KENDİ İÇİNDEN ÇIKACAK adaya sahip çıkıyor diye korkulu rüyamı görüyorlar yoksa zadeler.

BU ÇIRPINIŞ NEDEN?

Bir zamanlar sosyal medya adayı bu adam seçimlere yakın bir görünüyor sonra kayboluyor facede üç beş resim yayınlanıyor bitti diye yazanlar korkmaya mı başladılar yavaş yavaş eee! Bu iş böyle tuzlu balık yedikten sonra kabus görmek istemiyorsan uyanık yatacaksın. Baktın Sadullah KAVAK halkın içinde halk onu baş tacı yapmış afişler yaptırıp asmış balkonuna damına ne yaparsın tut yırt afişleri ama nafile kafanı nere çevirsen Sadullah KAVAK afiş olmazsa yazı var vatandaşı engelleyemezsin arkadaş 

Halk istedi mi yapar !!!..  Halk istedi mi baş tacı yapar istemezse ayaklar altında paçavra bir sel gibidir bu hareket önünde durmak isteyeni de kendine katar güç kazanır ve bu sevda nehir olur taşar kötülükleri yıkar iyilikleri besler.

Haber-servis: Aydın Maraşlı



Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol