banner1451
banner1461
Öne Çıkanlar ADAYLIK BAŞVURUSUNU YAPTI GAZETECİ DOĞRU VE TARAFSIZ OLMALI İSTİHBARATIMIZIN HAFIZASI SİLİNMİŞ BASINDAN SORUMLU Menar

Bu haber kez okundu.

KATLİAMLARA DUR DE!
 22 Ağustos Cuma günü akşam saatlerinde, Özel İdare önünde bir basın açıklaması yapan Salman Akdeniz, Dışişleri bakanı olup, bugünlerde başbakanlık makamına oturma hazırlıkları yapan Ahmet Davutoğlu’nun dış politikaya getirmek istediği stratejik derinliğin, stratejik vahşete dönüştüğünü acı bir şekilde izlediklerini söyledi.

Akdeniz yaptığı açıklamada, “Komşularla sıfır sorun politikasıyla lojistik destek verdiği İslam devletlerinin, önce Suriye’de, sonra Musul’u ele geçirdikten sonra Irak’ta gerçekleştirdiği katliamlar, tüm dünyanın gözü önünde bir soykırıma yol açmış durumda. Kafa kesen, ciğer yiyen, hilafet ilan eden İslam Devleti çetelerinin, Türkmenlere, Asurilere, Keldanilere ve Ezidi’lere karşı yürüttüğü soykırım bir insanlık trajedisine dönüşmüş bulunmaktadır.” dedi.

YA MÜSLÜMAN OLACAKSINIZ, YA KATLEDİLECEKSİNİZ!

İslam Devleti çetelerinin Şengal’de ‘ya Müslüman olacaksınız ya katledileceksiniz’ şeklindeki haydutlukları karşısında dağlara sığınan binlerce Ezidi açlıktan ve susuzluktan öldüğüne de dikkat çeken Akdeniz, şunları söyledi; “IŞİD’in toplu infazlarına kurban edilen yüzlerce insanın cesedi dağlarda, kaya kovuklarında çürümeye terk edildi, tüm insanlık  gözünü kapatmış görmemezlikten geliyor. Ele geçirilen Ezidi kadınlar ya tecavüze uğruyor, ya  cariye olarak kullanılmak üzere köle pazarlarında satılmıyor” diye konuştu.

Özel idare önündeki tepki eylemine yaklaşık kadınlı-erkekli 20 kişi katıldı.

 

 






Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol