Öne Çıkanlar dizi DUALARIMIZ ŞEREF EROĞLU İÇİN HALİL İBRAHİM SOFRASINA BUYURUN! KAHRAMANMARAŞ BBS 0-1 OFSPOR BATIPARK ER MEYDANI

Bu haber kez okundu.

KATİB’E GENEL SEKRETERLİKTEN DESTEK
 Kamu hizmetini en kaliteli şekilde yerine getiren ve bu kaliteli hizmetin karşılığını yeteri kadar alamadığını düşünen Kamu Taşeron İşçilerinin seslerini duyurmak amacıyla kurduğu KATİB (Kamu Taşeron İşçiler Birliği) hak arayışı ziyaretlerine devam ediyor. Bu kapsamda Ankara’da Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde ve Kahramanmaraş’ta ziyaretlerde bulunan KATİB, son olarak Kahramanmaraş Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreteri Dr. Kamil Türkmen ile görüştü. Yapılan görüşmeye  Tıbbi Hizmetler Başkanı Uz.Dr. Abdülkadir Göğremiş, Mali hizmetler başkanı Murat Bulut, ve İdari hizmetler Başkanı Mehmet Yılmaz, KATİB Başkan Yardımcısı Mustafa Abdurrahmanoğlu, Teşkilat Başkanı Murat İnce, Sekreter Kübra Yörür, Denetim Kurulu Üyesi Ahmet Kuşçu ve Basın Halkla İlişkiler Sorumlusu Serkan Sarıhan katıldı.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Kahramanmaraş Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreteri Dr. Kamil Türkmen, hastanelerde çalışan taşeron işçilerin arzuladığı tüm hak ve özgürlükleri elde etmesi için kendilerinin üzerine düşen görevi yerine getirmeye hazır olduklarını söyledi. Taşeron işçilerin dernekleşmesini ve bir çatı altında toplanmasının çok olumlu bir davranış olduğunu aktaran Genel Sekreter Türkmen, Türkiye genelinde bu işi yapan dernek ve federasyonların yanı sıra Kahramanmaraş’tan da bir derneğin katılmasına sevindiklerini söyledi.

KATİB Başkanı Sultan Ünal ise ziyarette konuşulan konuları şu sözlerle aktardı: “Kamuda çalışan taşeron işçilerin uğradıkları ve yıllardır süren haksızlıklar hakkında konuşurken, Genel sekreterimiz Dr. Kamil Türkmen bey derneğin amaçlarını gerçekleştirmesi için azimle çalışılması gerektiğini, kendilerinin de tam destek olduğunu belirtti. Bu mücadelenin yıllardır devam ettiğini ve çok yol kat edildiğini vurgulayan genel sekreterimiz, sadece Kahramanmaraş ile sınırlı kalınmaması gerektiğini tüm ülke genelindeki bu tip oluşumlar ile birlikte hareket edilmesi gerektiği üzerinde durdu.”
Haber: Cebrail SARI

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol