banner1451
banner1461
Öne Çıkanlar KAHRAMANMARAŞ ÇANAKKALE ŞEHİTLERİNİANIYOR SİZE İHTİYACIMIZ VAR DULKADİROĞLU BELEDİYESİ ASFALTTA TAM GAZ GEBEL DE MİLLETVEKİLİ ADAYI BORAHAN

Bu haber kez okundu.

KASKİ, ILICA BÖLGESİNİN İÇME SUYU SORUNUNU KÖKTEN ÇÖZÜYOR
  ILICA VE HACIBİRAHİMUŞAĞI’NDA ÇALIŞMALAR TAMAMLANDI

Son yıllarda kuraklığında etkisiyle su kaynaklarında azalmalar meydana gelmesi sonucu özellikle yaz aylarında su kesintileri yaşanmaması için yapılan çalışmalar kapsamında Ilıca Bölgesinde toplamda 16 kilometreyi aşkın içme suyu şebeke ve isale hattı yapılacak. Ilıca Mahallesinde yaklaşık üç kilometrelik ve Hacıibrahimuşağı mahallesinde ise bir kilometrelik içme suyu şebeke çalışmaları tamamlandı.

ÇALIŞMALAR SÜLEYMANLI’DA DEVAM EDİYOR

Süleymanlı Mahallesinde üç buçuk kilometrelik içme suyu şebeke çalışmaları devam ediyor. Süleymanlı Mahallesindeki çalışmaların tamamlanmasını müteakip Çamlıca Mahallesinde 2600 metre ve Hacınınoğlu Mahallesinde 1500 metrelik içme suyu şebeke çalışmaları yapılacak.

AVCILAR, ÇAMLIBEL VE KAPUKAYA YENİ KAYNAKTAN BESLENECEK

KASKİ Genel Müdürlüğü Avcılar Mahallesi Kozludere Mevkiinde yeni içme suyu kaynağı tespit etti Avcılar Mahallesinde tespit edilen içme suyu kaynağının içme suyu sistemine katılması ile birlikte Avcılar, Çamlıbel ve Kapukaya mahallerinin içme suyu sorunu tamamen son bulacak. Çalışmalar kapsamında 3 mahalleye toplam 20 km içme suyu hattı döşenecek.

Bunların yanında Payamlı mahallesinde de içme suyu kaynak çalışmaları devam ediyor. 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol