banner1451
banner1461
Öne Çıkanlar KAHRAMANMARAŞ ÇANAKKALE ŞEHİTLERİNİANIYOR SİZE İHTİYACIMIZ VAR DULKADİROĞLU BELEDİYESİ ASFALTTA TAM GAZ GEBEL DE MİLLETVEKİLİ ADAYI BORAHAN

Bu haber kez okundu.

KARDEŞLİK SINIR TANIMAZ
 Farklı konu ve konuklarıyla çeşitli konferanslara imza atan Dulkadiroğlu Belediyesi, vatandaşlarını yeni bir programla bir araya getiriyor.  İçişleri Bakanlığı, Dulkadiroğlu Belediyesi, İçişleri Bakanlığı Dernekler Daire Başkanlığı ve İdareci ve Bürokratlar Birliği tarafından "Kardeşlik Sınır Tanımaz" isimli program gerçekleştirmeye hazırlanan Dulkadiroğlu Belediyesi, tüm vatandaşlarını bu özel programa davet etti.

04 Mart Cumartesi günü Mehmet Akif Ersoy Kültür Merkezi'nde saat 19:30'da gerçekleştirilecek programa Ak Parti Kahramanmaraş Milletvekili İçişleri Komisyon Başkanı Celalettin Güvenç ve Şair/Yazar Yavuz Bülent Bakiler'in konuşmacı olarak takılacağı ifade edildi.
Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay, Kahramanmaraş halkını bu özel programa katılmaya davet etti. Gelişen ve büyüyen Türkiye'nin kardeşlik duygularının her zamankinden daha fazla artması gerektiğini dile getiren Başkan Okay, bu nedenle böyle bir program organize edildiğini vurguladı. Başkan Okay, konuyla ilgili şunları söyledi: "Kardeşlik Sınır Tanımaz isimli programımızla ülkemizin birliğine ve dirliğine bir kez daha dikkat çekmek istiyoruz. Zorlu süreçlerden geçtiğimiz bu günlerde özellikle genç kardeşlerimizin geçmişin kaydını hafızalarında dün gibi tutan değerli isimlerin görüşlerini mutlaka dinlemeleri gerekiyor. Bizde bu nedenle bu özel programı gerçekleştiriyoruz. Ben bir kez daha tüm halkımızı programımıza katılmaya davet ediyorum."    

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol