Öne Çıkanlar BAHÇE YANGINI EVLERE SIÇRAMADAN SÖNDÜRÜLDÜ İLGİNÇ İDDİA KAYAK MERKEZİ SENEYE HAZIR ŞEREFSİZ BÖLÜCÜ ÖRGÜT MENSUPLARINI LANETLİYORUM. KOLAT; TAKIMI BERABER ÇIKARALIM

Bu haber kez okundu.

KARDEŞLİĞİNİZİ GÖNLÜME YAZDIM!
 Hafif çiseleyen yağmur altında, Armadaş karşısındaki seçim bürosunun açılış konuşmasını, kader ve yol arkadaşı Abdulkadir Kahveci yaptı. Kahveci, daha önce kendisinin de AK Partiden milletvekili aday adayı olduğunu, ancak bu kez sahada olan, milletvekili olacağına inandığı arkadaşı Sabancı’nın yanında ve ona destek vermek için burada olduğunu söyledi.

Kahveci’nin açılış konuşması ardından, vaiz Nurullah Demir, Kur’an-ı kerim tilaveti ile gönülleri fethetti. Fetih suresini okuyan Demir’den sonra söz alan, Sabancı’nın eski yol ve dava arkadaşı,  Göksun Ziraat Odası Başkanı Selim Cüce Sabancı ile eski dostluğunu anlattı. Onun vefalı bir insan olduğunu söyledi, Kahramanmaraşlıların kurtuluş bayramını da kutladıktan sonra, “Göksun’den buraya kardeşime, eski il başkanıma destek vermek için geldim. Onu seviyorum, yolu ve şansı açık olsun!”  diye konuştu.

MEHNMET SABANCI BU İŞİN EHLİ


Sabancı’nın her zaman yanında olan tanınmış işadamı Ali Rıza Büyükdereli ise, “Mehmet Sabancı Allah’ın izni ile bu kez meclise gidecek. Hepimiz gücü nisbetinde onun yanında ve arkasında olacağız. Milletvekili olduğunda, inanıyorum ve ona güveniyorum ki, siyasete kalite ve lezzet getirecektir. Çünkü Mehmet Sabancı halktan biri, sizden biri, içinizden biri… Çıktığı kutlu yolda başarılar  diliyorum” dedi.

GÜZEL İNSANLAR, HOŞ GELDİNİZ!


Siyasete yeniden soyunan, bu kez de 7 Haziran’daki genle seçimler için, yani 25.  Dönem milletvekili aday adaylığı için yola çıkan işadamı Mehmet Sabancı, dostlarını bu güzel sözlerle selamladı, sizlerin vefasına inanıyorum, güveniyorum. Beni hiçi yalnız bırakmadınız. Vefa gösterdiniz. Be de sizleri yalnız bırakmadım. Sizlere her zaman vefalı oldum ve kardeşliğinizi gönlüme yazdım” diye konuştu.


Sabancı, konuşmasında, “Can dostlarım. Sevdanıza, vefanıza şükranlarımı sunuyorum. Dünya değişiyor, Türkiye değişiyor, Kahramanmaraş değişim gösteriyor. Yeni Türkiye var artık. Yeni Türkiye’de, yepyeni bir Kahramanmaraş için yola çıktık.  Kahramanmaraş da Yeni Türkiye zihniyetine ayak uydurdu. Çevrenize,  etrafınıza bir bakın, Yeni Türkiye’nini ışıklarını, parıltılarını göreceksiniz. Her ne kadar sloganımız yeni Türkiye ama AK Parti eminim ve inanıyorum ki, bizi mazi ile, geçmişimiz ile, ecdadımız ile buluşturdu. Çünkü Yeni Türkiye geçmişi ile, dünü ile barışıyor. Bugün de burada ecdadımızın bir geleneğini yaşattık.” dedi.

Sonra da alkışlarla seçim bürosunun açılışı gerçekleşti.

 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol