Öne Çıkanlar MÜFTÜ İMRAN KILIÇ ADAY ADAYI OLDU GÜNEŞ PETROL HAYIRLI OLSUN! SARIYERDE KALDI MODERN SAĞLIK MERKEZLERİNE KAVUŞACAK MST MARKA KAZICI YÜKLEYİCİLER TERCİH EDİLİYOR

Bu haber kez okundu.

KARAMANLI KAVŞAĞI ASFALTLANDI
 Yapımına başlanan Kahramanmaraş ili Onikişubat İlçesi Adnan Menderes Bulvarı ve Kazım Karabekir Caddesi kesişiminde bulunan Karamanlı Kavşağı alt geçitli kavşak olarak düzenlendi.

Şekerdere Caddesi ve Adnan Menderes Bulvarı üzerinden geçişler alt geçitten sağlanacak olup, üst kısımda rotari kavşak düzenlemesi yapılıyor. Proje kapsamında mevcutta bulunan tonoz da yenilendi.

Kazı çalışmalarının tamamlanmasının ardından istinat duvarları ile foekazık çalışmaları tamamlandı. Kirişlerin yerleştirilmesinin ardından üst tabliye betonu dökülen Karamanlı Kavşağı’nda asfalt çalışmaları tamamlandı.

Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı Yol Yapım ve Onarım Şube Müdürlüğü ekiplerince yürütülen asfalt çalışmasının tamamlanması ile yol trafiğe açılacak ve diğer ince düzenlemeler peyder pey yapılacak.

Kurban Bayramı öncesi trafiğe açılması hedeflenen Karamanlı Kavşağı’nda Büyükşehir Belediyesi Başkanvekili Cemal Tanrıverdi, Genel Sekreter Züver Çetinkaya, Genel Sekreter Yardımcısı Harun Buz, Etüd ve Projeler Dairesi Başkanı Mustafa Aksel Abacıoğlu, Fen İşleri Dairesi Başkanı Onur Erdi incelemelerde bulundular.

Asfalt çalışmaları tamamlanan Karamanlı Kavşağı’nın bayramdan önce hizmete açılması sevindirici bir gelişme olarak görülürken, trafiğin bir nebzede olsa rahatlayacak olması vatandaşlar tarafından memnuniyetle karşılandı.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol