banner1451
banner1461
Öne Çıkanlar ADAYLIK BAŞVURUSUNU YAPTI GAZETECİ DOĞRU VE TARAFSIZ OLMALI İSTİHBARATIMIZIN HAFIZASI SİLİNMİŞ BASINDAN SORUMLU Menar

Bu haber kez okundu.

KARAKOÇ’TAN, KARAASLAN’A ZİYARET
 Misafirini kapıda karşılayan ve ‘Hoş geldiniz, şerefler verdiniz’ diyen Prof.Dr. Karaaslan’a Bahaettin Karakoç yine edebi bir dil kullanarak: “Hoş bulduk, şeref duyduk. Biz zaten şerefimizle, şerefli insanları ziyaret eder ve şerefimizle o alanı terk ederiz, şerefsiz insanlarla bizim asla işim olmaz” dedi. Karakoç geçtiğimiz günlerde ki rahatsızlığında kendisini ziyarete geldiği ve Tıp Fakültesi Hastanesinde kendisi ile ilgilenildiği için Rektör Karaaslan’a teşekkür ziyaretine geldiğini ve şahsında tüm Sütçü İmam Üniversitesi çalışanlarına teşekkür ettiğini belirtti.

Ziyaretten duyduğu menmuniyeti dile getiren Rektör Karaaslan ise: “Sayın Bahaettin Karakoç’u uzun zamandır, ihmal ettim. Her ne kadar gerek telefonla, gerekse dostlar sayesinde sağlığından haber dar olsakta bir türlü bir araya gelemedik. Kendisi bizden önce davranıp, bizleri ziyaret ederek hem bizleri mutlu etti hem de mahcup etti. Her zamanki nezaketini gösterdi” dedi.

 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol