banner1451
banner1461
Öne Çıkanlar ADAYLIK BAŞVURUSUNU YAPTI GAZETECİ DOĞRU VE TARAFSIZ OLMALI İSTİHBARATIMIZIN HAFIZASI SİLİNMİŞ BASINDAN SORUMLU Menar

Bu haber kez okundu.

KARAKOÇ’A BÜYÜK HAKSIZLIK
 Görev yaptığı okullarda yaptığı çalışmalarla eğitim seviyesini yükselten ve eğitimi refah bir seviyede alınması için çevre düzenlemesinden tadilatlara kadar çevresini kullanarak okuluna uygulayan Karakoç’un kısır döngülerle görevden alınması tüm eğitim camiasının şevkini kırdı.

Yıllardır görev yaptığı okullardaki başarısı göz doldururken, Milli Eğitimin tüm haberlerini mesai kavramı olmadan basına aktararak eğitimin halk, bürokrasi ve siyasiler üzerinde sorumluluk almasında da emeği olan Karakoç’un bu kadar başarılı olmasına rağmen şube müdürlerinin düşük düzeyde verdiği oyla görevden alınması şok etkisi yarattı.

Yeni Eğitim yönetmeliğinde Okul Aile Birliği Başkanları, okulun en kıdemli ve en kıdemsiz öğretmeni, öğretmenler kuruluna seçilen iki öğretmen 40 puan geri kalan 60 puan ise İlçe Milli Eğitim Müdürü ile iki şube müdürü veriyor.

Kahramanmaraş bürokrasisi, siyaseti ve basın dünyası tarafından çok sevilen ve başarılı olmasına rağmen Milli Eğitim Onikişubat İlçe Milli Eğitim Müdürü Enver Gökşen ve iki şube müdürünün verdiği düşük oyla aynı görevde tutunamaması velilerin öfkesine neden oldu.

Şimdi Kahramanmaraş Milli Eğitimi bu haksızlığın ve şube müdürlerinin bu çifte standardını nasıl düzelteceğini kamuoyu merakla bekliyor.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol