Öne Çıkanlar DUALARIMIZ ŞEREF EROĞLU İÇİN HALİL İBRAHİM SOFRASINA BUYURUN! KAHRAMANMARAŞ BBS 0-1 OFSPOR MİLLİ BİLARDOCUMUZA DESTEK dizi

Bu haber kez okundu.

KARA’DAN 15 TEMMUZ MESAJI

Müdürler Eğitim Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Av. Celal Kara, 15 Temmuz Destanı dolayısıyla yayınladığı mesajda birlik ve beraberlik vurgusu yaptı. 15 Temmuz hain darbe girişimine Türk milletinin tarihe geçecek bir tepki verdiğini anlatan Başkan Kara, bu destanın sonsuza dek hatırlanacağını belirtti.
Başkan Kara, Türk milletinin birlik ve beraberliğine vurulmak istenen darbenin birlik ve beraberlik ruhunun en güçlü şekilde vücut bulduğu hal ile darbecilerin başına indiğini söyledi.
Bu ruhun sonsuza dek var olacağını aktaran Başkan Kara, mesajını şu şekilde sürdürdü: “Türlü oyunlarla ülkemizin gelişimine ve güç sahibi olmasına engel olmaya çalışan karanlık eller, 15 Temmuz 2016 yılında en alçak saldırısını gerçekleştirdi. Göz bebeğimiz olan ordumuzun içerisinde yuvalanan hainler, kendi milletine kurşun sıkacak kadar alçalmış ve vicdanlarını karanlık ellere satmışlardır. Bu hainlere en güzel cevabı milletimiz 15 Temmuz gecesinde en net bir şekilde vermiştir. Tanklara, uçaklara ve düzenli ordulara karşı kullanılan çeşitli silahlara karşı milletimiz göğsüyle siper olmuştur. Bu duruşun dünyada başka bir eşi benzeri yoktur. Bu ruh milletimizin kendini bulduğu ve İslam ile müşerref olduğu günden bu yana iri ve diridir. Gelecek nesillerin aynı duyarlılık ve hassasiyetle yetişmesi adına bizler de üzerimize düşen görevi yerine getireceğiz. Ben bu duygu ve düşüncelerle başta 15 Temmuz şehitlerimiz olmak üzere tüm şehitlerimize rahmet diliyorum. Ayrıca bu uğurda canlarını ortaya koyan gazilerimizi de minnet ve şükranla anıyor ve onlara da aileleriyle birlikte uzun ömürler diliyorum. 15 Temmuz Destanımız kutlu ve mübarek olsun.”

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol