Öne Çıkanlar MÜFTÜ İMRAN KILIÇ ADAY ADAYI OLDU GÜNEŞ PETROL HAYIRLI OLSUN! SARIYERDE KALDI MODERN SAĞLIK MERKEZLERİNE KAVUŞACAK MST MARKA KAZICI YÜKLEYİCİLER TERCİH EDİLİYOR

Bu haber kez okundu.

KARACAOĞLAN’DA AK PARTİ ÇOŞKUSU
 AK Parti Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Fatih Mehmet ERKOÇ ve Onikişubat Belediye Başkan Adayı Hanefi MAHÇİÇEK, Karacaoğlan Mahallesi sakinlerine hitap etti. Kadınıyla erkeğiyle, miting otobüsünün önünü dolduran coşkulu kalabalık kitleye seslenen AK Partili adaylar, yeni dönemde artık Büyükşehiriz hizmet her mahallemize aynı şekilde gidecek mesajını verdiler.

Mitingde konuşan ERKOÇ, “Biz kendimizi Maraş’a ve milletimize vakfettik, gece gündüz bu şehir için ne yaparız onun derdindeyiz. Biz projelerimizle geliyoruz, yeni dönem büyük dönüşümlere sahne olacak. Artık Büyükşehiriz her mahallemiz aynı hizmeti alacak. Kahramanmaraşlı her şeyin en iyisini hak ediyor bizde yeni dönemde Yeni Maraş için yola çıktık. Ulaşımdan, Kentsel Dönüşüme ve Turizme her alanda dev projelerimiz var ve hepsini en kısa zamanda hayata geçireceğiz.” Dedi.


ERKOÇ, “Artık sizin 2 belediye başkanınız var. Bölgemizin eksiklerini, ihtiyaçlarını biliyoruz. Karacaoğlan’da alt yapısı, üst yapısı ve imarı için Başkanımız Hanefi Beyle omuz omuza vereceğiz, burayı Kahramanmaraş’ın en güzel noktalarından biri haline getireceğiz. Sizlerin her türlü sorun ve problemiyle ilgileneceğiz. Bundan hiç kuşkunuz olmasın. Sizlerin daha güzel konutlarda yaşamanız için konut projelerimiz olacak. Tüm sorunlarımızı hep birlikte çözüp tüm vatandaşlarımızın yüzünü güldüreceğiz.”


Onikişubat Belediye Başkan Adayı Hanefi MAHÇİÇEK, Onikişubat’ın her köşesini çok iyi bildiğini nereye hangi hizmet gider bunların analizlerini yaptıklarını, Onikişubat için büyük projelerinin olduğunu ve Onikişubat’ın ismine yakışır bir şekilde marka ve model bir ilçe yapacaklarını, Onikişubat’ın büyük potansiyellerinin olduğunu bunları en iyi şekilde değerlendireceklerini söyledi.

Mitinge Büyükşehir Adayı Fatih Mehmet ERKOÇ, Onikişubat Adayı Hanefi MAHÇİÇEK,  Onikişubat İlçe Başkanı Ahmet Özdemir,Dulkadiroğlu İlçe Başkanı Ömer Oruç Bilal Debgici ve Onikişubat İlçe Kadınkoları Başkanı Neşe Şirikçi katıldı.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol