banner1451
banner1461
Öne Çıkanlar KAHRAMANMARAŞ ÇANAKKALE ŞEHİTLERİNİANIYOR SİZE İHTİYACIMIZ VAR DULKADİROĞLU BELEDİYESİ ASFALTTA TAM GAZ GEBEL DE MİLLETVEKİLİ ADAYI BORAHAN

Bu haber kez okundu.

KARAASLAN’DAN MAHÇİÇEK VE OKAY’A ZİYARET.
 Prof.Dr. Karaaslan Büyükşehir olması ile Onikişubat ve Dulkadiroğlu adıyla iki metropol ilçeye ayrılan Kahramanmaraş’ta 30 Mart 2014 yerel seçimlerinde seçimleri kazanarak koltuğa oturan Onikişubat İlçesi Belediye Başkanı Hanifi Mahçiçek ve Dulkadiroğlu İlçesi Belediye Başkanı Necati Okay’ı makamında ziyaret edip ‘Hayırlı olsun’ temennisinde bulunarak başarılar diledi.

İlk olarak Onikişubat İlçesi Belediye Başkanı Hanifi Mahçiçek’i Necip Fazıl Kültür Merkezindeki makam odasında ziyaret eden Rektör Karaaslan daha sonra makamı Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye binasında bulunan Dulkadiroğlu İlçesi Belediye Başkanı Necati Okay’ı ziyaret etti. İki Belediye başkanına da başarı temennisinde bulunan Karaaslan: “Sütçü İmam Üniversitesi olarak bütün belediyelerimizin her zaman yanındayız. Çünkü ortak gayemiz Kahramanmaraş” dedi. Ziyaretten duydukları menmuniyeti dile getiren belediye başkanları ise Rektör Karaaslan’a teşekkür ettiler.


Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol