Öne Çıkanlar MÜFTÜ İMRAN KILIÇ ADAY ADAYI OLDU GÜNEŞ PETROL HAYIRLI OLSUN! SARIYERDE KALDI MODERN SAĞLIK MERKEZLERİNE KAVUŞACAK MST MARKA KAZICI YÜKLEYİCİLER TERCİH EDİLİYOR

Bu haber kez okundu.

KARA; “BEREKET AYI RAMAZAN’A KAVUŞTUK”
 Müdürler Eğitim Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı AV. Celal Kara, Ramazan ayı nedeniyle yayınladığı mesajında birlik ve beraberlik vurgusu yaptı. Ramazan ayının bereket ve mağfiret ayı olduğunu hatırlatan Kara, “Bu güzel ayı en güzel şekilde değerlendirmeliyiz” dedi.

Ramazan ayında tutulan oruçlarla nefsin terbiye edildiğini hatırlatan Kara, nefis terbiyesinin en güzel ibadetler arasında olduğunu aktardı.

Tutulan oruçların sonunda kurulan sofraların birlik ve beraberliği pekiştirdiğini dile getiren Kara, sözlerini şu şekilde sürdürdü: “Ramazan ayına kavuşmanın mutluğunu yaşıyoruz. Bu güzel ayda ibadetlerimizi eksiksiz yerine getirerek rabbimize olan kulluk vazifesini en güzel şekilde icra etmiş oluruz. Bunun yanı sıra Ramazan ayının bizlere en önemli hediyesi de şüphesiz birlik ve beraberliktir. Oruç sonrası kurulan iftar sofrası, iftar sonrası kılınan teravih namazları birlik ve beraberliğimizi pekiştiren en önemli unsurlardır. Bunun yanı sıra bu güzel ayda yapılan yardımlar, gözetilen ihtiyaç sahipleri de bu duyguları en güzel şekilde yaşatmaktadır. Bizler de başta kendi aile ferlerimiz içinde bulunan ihtiyaç sahiplerinin olmak üzere tüm ihtiyaç içinde bulunan insanlara elimizden geldiğince yardımlar yapmaya gayret ediyoruz. Ben bu güzel ay vesilesiyle başta Müdürler Derneği üyeleri olmak üzere, şehrimiz, ülkemiz ve tüm İslam aleminin Ramazan aynın mübarek olmasını diliyorum.”

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol