Öne Çıkanlar YAPILAN YATIRIMLAR İŞVEREN VE İŞÇİNİN ALINTERİDİR YENİ BULVAR GELİYOR MUHASEBE HAFTASI KUTLANIYOR SANKO ÜNİVERSİTESİ FLAMASI KARADENİZ SAHİLLERİNDE KAZA YAPTI

Bu haber kez okundu.

KAMET MESUTLAR KUZU KASABI KOVİD-19 TEDBİRLERİNİ ALDI!

Yeni tip koronavirüs (Kovid-19) ile mücadele sürecinde, sağlık ve hijyen hizmetlerini en üst noktaya çıkaran Kamet Mesutlar Kuzu Kasabı, bölgenin en büyük mezbahanesinde Kahramanmaraşlılara hizmet vermeye devam ediyor.

“GÜNLÜK 100 BÜYÜKBAŞ, 500 KÜÇÜKBAŞ KESİM KAPASİTESİ”

2016 yılından itibaren Kılılı’da failiyet vermeye başlayan Kamet Mesutlar Kuzu Kasabı Mezbahanesi 2 bin metrekare kapalı alanda 100 büyükbaş 500 küçükbaş hayvan kesim kapasitesi ile hijyen ve islami kesim kurullarına uyarak hizmet üretiyor.

“7/24 HİZMET VERİYOR”

Yatırımcı kardeşler Memiş ve Mesut Şahinkanat’ın girişimleri ile Kahramanmaraş’a kazandırılan Kamet Mesutlar Kuzu Kasabı Mezbahanesi aynı zamanda bin metrekare soğuk hava depoları ile 7/24 faaliyetlerine devam ediyor.

“BÖLGENİN EN BÜYÜK MEZBAHANESİ”

Bölgenin en büyük ve en donanımlı mezbahanelerinden birisi olan Kamet Mesutlar Kuzu Kasabı Mezbahanesi, kovid-19 kapsamında da vatandaşlarının sağlığını düşünerek tüm alanlarda dezenfakte işlemlerini gerçekleştirdi.

“SAĞLIĞINIZ BİZİM İÇİN HERŞEYDEN ÖNEMLİ”

İş İnsanı Mesut Şahinkanat, yaptığı açıklamada: “Sağlık ve hizyen alanında da tüm tedbirlerimizi aldık. Vatandaşlarımızın sağlığı bizim için her şeyden önde gelir. Bu kapsamda tüm alanlarda Sağlık Bakanlığı onaylı ilaçlarla dezenfekte çalışmamızı yaptık. Evlerinize giren et, Kamet Mesutlar Kuzu Kasabı Mezbahanesinden çıkmışsa rahatlıkla tüketebilirsiniz.” İfadelerine yer verdi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol