Öne Çıkanlar BAHÇE YANGINI EVLERE SIÇRAMADAN SÖNDÜRÜLDÜ İLGİNÇ İDDİA KAYAK MERKEZİ SENEYE HAZIR KOLAT; TAKIMI BERABER ÇIKARALIM ŞEREFSİZ BÖLÜCÜ ÖRGÜT MENSUPLARINI LANETLİYORUM.

Bu haber kez okundu.

KALBİ VE FİİLİ DURUŞU İLE TAKDİR TOPLUYOR
 Binevler yolu üzerindeki seçim bürosunda, akşam saatlerinde düzenlenen toplantıya ilgi ve katılım büyükken, sohbet toplantısından önce, ilahiyatçı Nurullah Demir fetih suresini okudu, sonra da bu sure’nin nereden ve nasıl kaynaklandığını anlattı. Demir’in sureti huşu içinde dinlenirken, her zaman vefaya önem veren milletvekili aday adayı Mehmet Sabancı, 28 Şubat günü yapılan temayül yoklamasında da ilk sıralarda yer aldığını hissettiğini söyledi.

Kalbi ve fiili duruşu birleştirerek, önündekilerle köprü kuran işadamı Mehmet Sabancı, “şerefimizle şerifimizi, itibarımız ile itibarımızı üst üste koyduk” dedi.

30 Mart mahalli seçimlerinde belediye başkanı olmasa da, kamuoyu tarafından sahada oluşu,  duruşu ile örnek birisi olduğunu belirten Sabancı, temayülün bir sandık, bir oy olduğunu ifade etti, sandığın aynı zamanda bir adalet, bir vicdan sahası olduğunu ifade ederek, ”Sandığa, vicdana giden yoldan inşallah biz çıkarız” diye konuştu.

MERKEZDE VE İLÇELERDE DE BİZ VARIZ

Hiçbir zaman sahadan çekilmediğini, her zaman halkın gönlünde, vicdanında ve vefasında olduğunun da altını çizen Sabancı, merkezde olduğu kadar ilçelerde de kendisinin olduğunu kaydetti, temayülü doğru bir konsept olarak yorumladı, pazar günkü temayülde de hedefinin birincilik olduğunu hissettiğini vurguladı.

ÜÇ MEHMET BİR ARAYA GELİRSE

Mehmet Sabancı’nın seçim bürosundaki sohbet toplantısını izleyenler arasında Kimlik Gazetesi sahibi Mehmet Fiskeci ile BUGÜN Gazetesi sahibi Mehmet Yüzbaşıoğlu da vardı.

Sabancı, bu üç Mehmet’in bir arada oluşunun hayırlı olabileceğinin altını çizdi, söz alan Mehmet Fiskeci de, Sabancı’yı uzun seneler tanıdığını, onu haber yapmak, onun hakkında köşe yazısı yazmanın büyük bir onur olduğunu ifade ederken, meslektaşı Mehmet Yüzbaşıoğlu ise “Sabancı kardeşimizi uzun senelerdir tanırım, takdir ederim.  Duruşundan ve ilkelerinden taviz vermemiştir. 30 Mart mahalli seçimlerinde kaybettiği seçimi, bu kez milletvekili olarak, meclise gittiğinde telafi edeceğine inanıyorum. Çünkü o meclisi hak ediyor” diye konuştu.

Arkasından söz alan kader ve yol arkadaşı Abdulkadir Kahveci, Sabancı’ya ilişkin övgü dolu özler sarf  etti, temayülden bahsederek, Sabancı’nın here halükarda ilk sırada yer almış olabileceğine kanaat getirdiğinin altını çizdi.

 

 

 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol