Öne Çıkanlar BAHÇE YANGINI EVLERE SIÇRAMADAN SÖNDÜRÜLDÜ İLGİNÇ İDDİA KAYAK MERKEZİ SENEYE HAZIR ŞEREFSİZ BÖLÜCÜ ÖRGÜT MENSUPLARINI LANETLİYORUM. KOLAT; TAKIMI BERABER ÇIKARALIM

Bu haber kez okundu.

KAHRAMANMARAŞ’TA İKİ SOSYAL GÜVENLİK MERKEZİ AÇILIŞI YAPILDI
  Açılışa Kahramanmaraş Milletvekili Uğur DİLİPAK, 24. Dönem Milletvekili Sıtkı GÜVENÇ, Milletvekili adayı Celalettin GÜVENÇ, Çağlayancerit Kaymakamı Hasan GÜMÜŞÇÜOĞLU, Çağlayancerit Belediye Başkanı, Üzeyir KIZILSEKİ, Sosyal Güvenlik İl Müdürü İsmail BALAKAN, Çağlayancerit daire amirleri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve siyasi parti temsilcileri katıldılar.



Açılış konuşmasını yapan İl Müdürü BALAKAN “Çağlayancerit’e böyle bir hizmet kazandırdığımız için çok memnunuz, hizmeti vatandaşın ayağına götürmeye devam edeceğiz, Çağlayancerit halkına hayırlı olsun” dedi. Yapılan konuşmalardan sonra açılış töreni gerçekleştirilerek Çağlayancerit SGM hizmete açıldı.



Kahramanmaraş Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğüne bağlı olarak Gençlik ve Spor Müdürlüğüne ait binada hizmet vermekte iken kendi binası tamamlanan Pazarcık Sosyal Güvenlik Müdürlüğü yeni binasına taşındı.

 20.10.2015 tarihinde düzenlenen açılış törenine Kahramanmaraş Milletvekili Uğur DİLİPAK, 24. Dönem Milletvekili Sıtkı GÜVENÇ, Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Fatih ERKOÇ, Milletvekili adayı Celalettin GÜVENÇ, Pazarcık Kaymakamı Dr. Mehmet BOZTEPE, Çağlayancerit Kaymakamı Hasan GÜMÜŞÇÜOĞLU, Pazarcık Belediye Başkanı Yakup Hamdi BOZDAĞ, Sosyal Güvenlik İl Müdürü İsmail BALAKAN, Pazarcık daire amirleri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve siyasi parti temsilcileri katıldılar.


Açılış konuşmasını yapan pazarcık SGM Merkez Müdürü Hamdi LAFVERMEZ “Pazarcık halkına bugüne kadar eski binamızda hizmet verdik artık kendi binamızda daha nezih bir ortamda hizmet vereceğiz, vesile olanlardan Allah razı olsun, Pazarcık halkına hayırlı olsun” dedi. Yapılan konuşmalardan sonra açılış töreni gerçekleştirilerek bina hizmete açıldı. 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol