banner1451
banner1461
Öne Çıkanlar ADAYLIK BAŞVURUSUNU YAPTI GAZETECİ DOĞRU VE TARAFSIZ OLMALI İSTİHBARATIMIZIN HAFIZASI SİLİNMİŞ BASINDAN SORUMLU Menar

Bu haber kez okundu.

KAHRAMANMARAŞ’TA BAKAN SEVİNCİ
     Vatandaşlarında büyükşehir belediyemsine sevinçlerinin paylaşmak üzere gelmesi üzerine belediye önüne çıkan Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç: “ Allah hamd olsun, Kahramanmaraş’a bakanlık verildi.

    Ak parti Gurup Başkan Vekili Mahir Ünal, Kültür ve Turizm Bakanı oldu, Hemşerimiz Denizli Milletvekili Dr. Sema Ramazanoğlu da Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı oldu böylece Kahramanmaraş’ın iki bakanı oldu Başbakanımız Ahmet Davutoğlu’na teşekkür ediyorum,” dedi.

 

     BAKANLARI KARŞILAMAYA HAZIRLANIYOR

 

     13 yıllık Ak Parti iktidarı süresince bakanlık özlemi çeken Kahramanmaraş sonunda bir değil iki bakanlık alması ile sivil toplum kuruluşu başkanları , muhtarlar ve halkımız Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesine koşarak, Bakanlarımızı karşılamada bize ne görev düşüyor diyerek sevincini dile getirdiler..

     Ak Parti İktidara gelirse dana kurban keseceğim, Bakanlık verilerse bakanımız geldiğinde dana keseceğim diyen bir çok vatandaş ise bakanlarımızın Kahramanmaraş’a gelmesini beklemeye başladı..

     BELEDİYE ÖNÜNDE DONDURMA VE TATLI İKRAMI

     Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesine yüzlerce – binlerce vatandaş gelmesi üzerine tebrikleri kabul etmek için belediye binası önüne inen Kahramanmaraş Büyükşehir belediye başkanı Fatih Mehmet Erkoç, burada tebrik ziyaretine gelenlere dondurma ve tatlı ikramı yaptı.

     Kültür ve Turizm Bakanı Mahir Ünal, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Dr. Sema Ramazanoğlu Kahramanmaraş’a gelişini dört gözle bekleyen Kahramanmaraşlılar Başbakan Ahmet Davutoğlu ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a şükranlarının sundular..

     Önümüzdeki günlerde geniş kapsamlı kutlama yapılacağı bildirildi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol