banner1451
banner1461
Öne Çıkanlar KAHRAMANMARAŞ ÇANAKKALE ŞEHİTLERİNİANIYOR SİZE İHTİYACIMIZ VAR DULKADİROĞLU BELEDİYESİ ASFALTTA TAM GAZ GEBEL DE MİLLETVEKİLİ ADAYI BORAHAN

Bu haber kez okundu.

KAHRAMANMARAŞSPOR’UN ORDU ZAFERİ
 Spor Toto 2. Lig Beyaz grupta 11. Hafta maçında deplasmanda Orduspor’a konuk olan Alpedo Kahramanmaraş spor maçın son dakikalarına Vokan Özcan ve Ahmet Topal’ın ikinci sarı’dan kırmızı kart gördüğü maçta 9 kişi kaldı ama üç puanı iki golle almasını bildi.

Maçın ilk yarısında Ordu spor filelerini havalandıran Koray Sönmez ve ikinci yarıda Recep Yaşar’ın attığı golle Ordu spor deplasmanından üç puanı iki golle alan Alpedo Kahramanmaraş spor, ilk yarıda kontrollü bir oyun ve rakibini durdurup vurmayı hedeflerken, maçın 21. dakikasında aradığı golü Koray Sönmez ile buldu. Maçın 21. dakikasında Ordu spor’a karşı 0-1 öne geçen Alpedo Kahramanmaraş spor, ilk yarıda skoru korumaya yönelik oyun ile orta alanda topa daha çok sahip olmak istedi. Orta alanda daha çok koşan Alpedo Kahramanmaraş sporlu futbolcular maçın ilk yarısında istediği sonuçla soyunma odasına gitti.

İlk yarı Alpedo Kahramanmaraş spor ’un Ordu spor karşısında 0-1 üstünlüğü ile biterken, ikinci yarıda ise Ordu spor deplasmanından puanlarla dönmek isteyen Alpedo Kahramanmaraş spor daha çok savunma ağırlıklı oyun anlayışı ile skoru korumaya çalıştı ve kontra ataklarla farkı artırmayı hedefledi. Maçın ikinci yarısında rakibi orta alanda karşılayan ve kendi ceza alanına yaklaştırmayan Alpedo Kahramanmaraş sporlu futbolcular maçın 68. yine kontra ataktan yakaladığı ve Recep Yaşar’ın ayağından bulduğu ikinci golle Ordu spor karşısında 0-2 öne geçti.

Bu dakikalardan sonra Ordu spor farkı azaltmak ve beraberlik için yüklenirken, oyun 75. Dakikadan sonra sertleşti ve hem Ordu spor’da hem de Alpedo Kahramanmaraş spor’da sarı kartlar havada uçuştu. Maçın 85. Dakikasında Yasin Öztop Onur Karakabak’a yatığı sert müdahale sonrası direk kırmızı kart görürken. 88. Dakikada ise Alpedo Kahramanmaraş spor’dan Ahmet Topal, ikinci sarıdan kırmızı kart gördü. Bu dakikalardan sonra Alpedo Kahramanmaraş spor 10 kişi mücadele ederken, 90. dakikada bu kez ikinci sarıdan kırmızı kart gören Volkan Özcan ile birlikte maçın son dakikalarına 9 kişi girdi. Bu dakikalardan sonra daha çok baskılı oynayan Ordu spor’a karşı 0-2’lık skoru korumaya çalışan Alpedo Kahramanmaraş spor, maçın son dakikalarına 5 dakikalık süre ekleyen maçın hakemi Fahri Var’ın son düdüğü ile 9 kişi kaldığı maçtan deplasmanda Ordu spor’u 0-2 yenerek üç puanı iki golle almasını bildi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol