Öne Çıkanlar KAYAK MERKEZİ SENEYE HAZIR BAHÇE YANGINI EVLERE SIÇRAMADAN SÖNDÜRÜLDÜ İLGİNÇ İDDİA ŞEREFSİZ BÖLÜCÜ ÖRGÜT MENSUPLARINI LANETLİYORUM. KOLAT; TAKIMI BERABER ÇIKARALIM

Bu haber kez okundu.

KAHRAMANMARAŞLININ OYU ÇANTADA KEKLİK DEĞİL!
 Elmalar Köyü’nde iki ayrı noktada düzenlenen adeta mitinge dönüşen toplantılarda Akgemci ve Nergiz büyük coşkuyla karşılandı.

Dulkadiroğlu Belediye Başkan Adayı Av. Neslihan Koca Nergiz, hizmete kavuşmak için MHP belediyeciliğinin şart olduğunu, 25 yıldır aynı zihniyetle yönetilen belediyenin verdiği hizmetin ortada ifade ederek: “Biz projelerle karşınızdayız. Hizmet için varız. 25 yıldır aynı zihniyete oy verdiniz, işte haliniz ortada. Bir şehrin gelişimi belediyecilik hizmetleri ile olur. Bu seçimde bir yerel seçim.  Şehri belediye başkanına hizmet için emanet edeceksiniz, öyleyse yetkiyi proje sahibi, işin uzmanı olan kişilere vermeniz gerek” dedi.

İktidar partisinin Kahramanmaraş’ı çantada keklik olarak gördüğünü ifade eden Nergiz, konuşmasını şu şekilde sürdürdü:

“İktidar partisinin adayları Hizmet versektevermesekte vatandaş bize oy veriyor, düşüncesi içerisindeler. Verdiğiniz desteğin karşılığı bu mu? Çantada keklik olarak görülmek mi? Siz hizmet için oy verdiniz.

İki aday da yıllardır iktidar partisinin yöneticiliğini yapıyordu. İsteselerdi sizin sorunlarınızı çoktan çözer ve hizmet getirilerdi. Şimdi hangi yüzle karşınıza çık oy istiyorlar?

Oy isterken de kendilerine değil, genel başkanlarına istiyorlar. Bunlara dur demek gerek. 30 mart sandıkta cezalarını vereceksiniz.”

Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. Tahir Akgemci, yaptığı konuşmasında Büyükşehir Bütçesinin bağımsız bir bütçe olduğunu ve Kahramanmaraşlıların ödediği vergilerden oluşacağını işaret ederek; “Sizin paranızın size hizmet olarak dönmesini istiyorsanız, bizler talibiz.


Kahramanmaraş’ın en yakın köylerinden birisiniz. Hizmetle tanışmamışsınız. 31 Mart’tan itibaren mahalle olacaksınız. Modern bir mahalle olmanız için MHP’de buluşmak gerekiyor.

Çocuklarınızın, gençlerin geleceği için tercihinizi hizmetten yana kullanmanız gerekiyor.

Hizmet alırız düşüncesi ile iktidar partisine yıllardır oy verdiniz. Helali hoş olsun. Ama karşılığını alamadınız. Bundan sonra yine aynı hatayı yaparsanız, bunun vebali büyük. Her oy gençlerin geleceğini belirleyecek. Onlar bize emanet” diye konuştu.

Büyükşehir yasasıyla Büyükşehir Belediyesinin, eğitimden sağlığa, alt yapıdan, turizme her alanda yetkiye sahip olduğuna dikkat çeken Akgemci; “30 Yıllık akademik kariyerim var. Bir çok kişi bana soruyor, hocam neden bırakıp geldiniz diye. Evet, büyükşehir bütçesinin 3 katı bir bütçeyi yönettiğim, rektör yardımcılığı görevini yürüttüğüm Selçuk Üniversitesini bırakıp geldim. Tek sebebi Kahramanmaraş sevdam. Bu sevdam da karşılık buldu. Çünkü siz hizmet istiyorsunuz, ben de hizmet için varım. Gelin hep birlikte yaşamaktan gurur duyacağımız, mutlu olacağımız Kahramanmaraş’ı hep birlikte İnşaa edelim. Yol arkadaşı olalım” dedi.

Vatandaşa, sosyal yardımların kesileceği yönündeki tehditlere de kanmamaları gerektiğini söyleyen Akgemci; “Bu yardımları kullanarak, insanımızın onuru ile oynayanları kınıyorum. MHP gelirse yardımları kesilecekmiş. Çünkü onlar gördüler, vatandaş MHP’yi istiyor. Ya başbakana oy istiyorlar, ya da yardımların kesileceğini söylüyorlar.

Bu yardımları ceplerinden mi yapıyorlar? Sosyal yardımlar devlet politikasıdır. Yardımlar, kesilemez. İnşallah biz belediyeyi aldığımızda, gerçek ihtiyaç sahiplerine en hızlı şekilde ulaşarak, her türlü sorunlarını anında çözeceğiz” dedi.

Konuşmaların ardından vatandaşlarla sohbet eden adaylara, bir hanım seçmenin “Kadınların sayısı daha fazlaydı, siz geç geldiniz. Süt sağmaya gittiler. Desteğimiz size” diye konuşmasının üzerine Akgemci’nin: “Erkekler ne geziyor burada, hanımlarına yardım etsinler” şeklinde cevap vermesi herkesi güldürdü. 




Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol