Öne Çıkanlar BAŞKAN TOPBAŞ ANILARINI TAZELEDİ AYDIN; KILAVUZLU SULAMASINI BİTİRECEĞİZ Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye SAHADA ÇALIŞIYORUZ! baskan

Bu haber kez okundu.

KAHRAMANMARAŞ'IN TENİSTEKİ GURURU İSMET TÜRKSAYAR

 1-5 Eylül 2014 tarihleri arasında bu yıl 13. cüsü düzenlenen ve IVTTA Yönetim Kurulu tarafından davet edilen İsmet Türksayar, Uluslar arası Bodrum Masa Tenisi Turnuvasında çok iyi maçlar çıkartarak ilimizi en iyi şekilde temsil ederek, turnuvada 3. cülüğü elde ederek ilimize madalya ile dönme başarısını göstermiştir.

Uluslararası Bodrum Masa Tenisi Turnuvasına Rusya, Almanya, Bulgaristan, Yunanistan, Kazakistan ve İsveç'in en başarılı sporcularının yanı sıra Türkiye'den de kendini ispatlamış tenisçilerin katıldığı turnuvada sporcular birbirleri ile kıyasa mücadele ederken büyük bir heyecan yaşadılar.

Bu turnuvada ilimizi temsil eden İsmet Türksayar çok çekişmeli ve heyecanlı geçen grup maçlarında karşılaştığı rakiplerini bir bir mağlup ederek Konseleyşin (Final maçları)  müsabakalarına katılmaya hak kazandı.

Konseleyşin müsabakalarında önce Rus Sporcu YEVGENY CARIKOV'u 3-0 yenen Türksayar, yarışmaya İstanbul'dan katılan Osman Günal'ı da 3-0 yenerek yari finale çıkma başarısı gösterdi.

Yarı Final maçında Muğla'dan yarışmaya katılan Necati Çetin'e şansız bir şekilde 3-1 yenilen İlimizin tenisteki gururu İsmet Türsayar, Konseleyşin'de turnuvada üçüncü olmuştur.

TECRÜBE İLE GENÇLERİ KAZANMAK

Uluslararası Bodrum Masa Tenisi Turnuvasına üçüncülüğü elde eden İsmet Türksayar, turnuva ile ilgili olarak şunları söyledi:

"Bodrum'da düzenlenen Uluslar arası Masa Tenisi Turnuvasında  bu yıl ilk defa IVTTA'nın davetiyle katıldım. Bu turnuvada hem Türk sporcular hem de yabancı sporcularla kıran kırana müsabakalar yaptım. Özellikle Coşkun Sönmez ve  "open"in şampiyonu olan İran'lı Reza Cafer Pour'la yaptığım müsabakalarda mükemmele yakın maçlar çıkarttım. Coşkun Sönmez'e karşı 2-0 önde götürdüğüm maçı 3-2 kaybettim. Yine İranlı Rezo Cafer Pour'a  karşısında iyi müsabaka çıkarmama rağmen son anda 3-2 mağlup oldum.  Beni zor yenen İranlı Reza Cafer Pour "OPEN" şampiyonu oldu.  Bu turnuvada  hem ülkemi  hem de şehrimi en iyi şekilde temsil ettiğime inanıyorum. Bu turnuvada kazandığım tecrübelerimi yetiştirmekte olduğum gençlere kazandırmaya devam edeceğim. Bundan sonra da bu tip turnuvalara katılarak bu spor dalını daha çok katkıda bulunacağıma inanıyorum" dedi.




 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol