banner1451
banner1461
Öne Çıkanlar ADAYLIK BAŞVURUSUNU YAPTI GAZETECİ DOĞRU VE TARAFSIZ OLMALI İSTİHBARATIMIZIN HAFIZASI SİLİNMİŞ BASINDAN SORUMLU Menar

Bu haber kez okundu.

KAHRAMANMARAŞ’IN KURTULUŞ DESTANI, MİLLİ  BİRLİK VE BERABERLİĞİMİZİN DE TEMİNATIDIR!
 Kahramanmaraş’ın düşman işgalinden kurtuluşunun üzerinden tam 97 yıl geçse de, Milli Mücadele’nin ilk adımlarından biri olan zaferin coşkusu hala sıcaklığını koruyor. Öyle ki; bu heyecanı her yıl 12 Şubat’ta Kahramanmaraşlıların gözlerinde ve unutulmaz destanın yazıldığı şehrin sokaklarında tüm tazeliği ile yeniden görmek mümkün.

Üç sene sonra 100. yılını kutlayacağımız bu kahramanlık destanını hala aynı heyecanla hissetmemizin birçok nedeni var. Bunların için de en önemlisi, Türk milletinin çok zor anlarda dahi asla kaybetmediği birlik ve beraberlik duygusunu, bugün de artan bir inançla korumasıdır.

Sütçü İmam’ın 97 yıl önce Maraş sokaklarında ateşlediği kıvılcım; bu topraklarda doğan insanların istiklale olan sarsılmaz inancı, zorluklar karşısındaki gözü pekliği ve sahip olduğu dayanışma ruhuyla, Milli Mücadele’nin itici gücüne dönüştü.

Maraşlılar sadece kendi şehirlerini savunmakla kalmayarak, çevre illerin de yardımına koştu ve topyekûn mücadelenin meşalesini hep canlı tuttu. Maraş, ne kendi kalesindeki bayrağın inmesine müsaade etti, ne de düşman işgalinin milli mücadele ruhuna karşı galip gelmesine…

Her bir Maraşlı Milli Mücadele’ye elinden gelenden fazlasını verdiği için ‘Kahramanlık’ unvanı da kişilerle sınırlı kalmadı ve şehrimizin ayrılmaz bir parçası oldu. Kahramanmaraş’ın yakasına takılan ‘İstiklal Madalyası’, milli birlik ve beraberliğimizin sonsuza kadar yaşatacağımızın da teminatıdır.

Kahramanmaraş, Türkiye’ye değer katmaya devam ediyor

Cumhuriyetimizin güçlü temeller üzerinde kurulmasında çok büyük paya sahip olan Kahramanmaraş, bugün de ülkemizin en dinamik ve gelişmiş şehirlerinden biri olarak, Türkiye’ye değer katıyor. Sanayi, tarım, hayvancılık ve madencilik gibi Türk ekonomisine birçok alanda güçlü katkılar sağlayan Kahramanmaraş, son yıllarda gerçekleştirdiği atılımları önümüzdeki yıllarda da artarak sürdürecektir.

Kahramanmaraş için çalışıyoruz!

Biz de AKEDAŞ olarak, Kahramanmaraş’ın bu aydınlık yolculuğuna enerji sağlamak için, özveriyle ve kararlılıkla çalışıyoruz. Yenilikçi kimliğimiz ve yatırım anlayışımız ile şehrin her sokağına, her evine, her atölyesine, her fabrikasına hak ettiği en iyi hizmeti sunmaya odaklanıyoruz.

Bir enerji şirketiyiz ancak sorumluluğumuz sadece şehrimize elektrik sunmakla sınırlı değil. Kahramanmaraş’ın her alanda başarılara imza atmasına katkı sağlamak da vazgeçilmez önceliklerimiz arasında yer alıyor.

AKEDAŞ olarak, bu kahraman şehrin bir parçası olmaktan gurur duyuyoruz. Milli birlik ve beraberliğimizi daima diri tutan kahramanlık zaferimizin 97. yıldönümü, tüm hemşehrilerimize kutlu olsun.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol