Öne Çıkanlar dizi DUALARIMIZ ŞEREF EROĞLU İÇİN HALİL İBRAHİM SOFRASINA BUYURUN! KAHRAMANMARAŞ BBS 0-1 OFSPOR BATIPARK ER MEYDANI

Bu haber kez okundu.

KAHRAMANMARAŞ PİAZZA’DA UNUTULMAZ EVLENME TEKLİFİ
 Duran Kınalı, önce buz pistine kırmızı bir halı serdi. Halının üzerini kırmızı güllerle donatan genç,  yine aynı alanda kırmızı renkli kalp şeklindeki balonlarla süslü bir stant oluşturarak kız arkadaşı ile çekilmiş çeşitli fotoğrafların yanı sıra büyütülmüş bir fotoğraflarının üzerine ''Benimle Evlenir Misin?'' yazdırdı. 

 Buluşma yeri olarak Piazza AVM'yi seçen Duran Kınalı, kız arkadaşına hayatı boyunca unutamayacağı bir sürpriz yaptı. Zeynep Akçakaya’yı buz pistinde karşılayan Duran Kınalı, onu kırmızı halıdan geçirdikten sonra ''Benimle evlenir misin?'' dedi. Bu güzel ve unutulmaz sürpriz teklif karşısında bir süre şaşkınlığını gizleyemeyen Zeynep Akçakaya ise, buz pistinin etrafını dolduran alışveriş merkezi ziyaretçilerinin alkış yağmuru altında ''Evet'' dedi.Genç çift, daha sonra duygu dolu romantik şarkı eşliğinde dans etti.

Duran Kınalı, kız arkadaşına evlenme teklifini unutulmaz kılmak amacıyla böyle bir yola başvurduğunu belirterek, ''Bu konuda bize destek veren herkese ve bizim mutluluğumuza ortak olan tüm ziyaretçilere teşekkür ediyorum'' dedi.




Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol