banner1451
banner1461
Öne Çıkanlar KAHRAMANMARAŞ ÇANAKKALE ŞEHİTLERİNİANIYOR SİZE İHTİYACIMIZ VAR DULKADİROĞLU BELEDİYESİ ASFALTTA TAM GAZ GEBEL DE MİLLETVEKİLİ ADAYI BORAHAN

Bu haber kez okundu.

KAHRAMANMARAŞ PİAZZA’DA “ŞANSLI MASA” ARANIYOR
 Mayıs ayı boyunca da hafta içi her gün saat 12.00 ile 13.30 arasında yemek katındaki masalardan, o gün için Şanslı Masa olarak seçilen masaya oturarak yemeklerini yiyen Piazza ziyaretçilerinin hesabını alışveriş merkezi yönetimi ödüyor.

Yiyor, içiyor hesap ödemiyor

Seçkin markaların ürünlerinin en uygun fiyatla bulunabildiği, nezih ve ferah bir ortamda dünyanın lezzetlerinin, eğlencesinin ve modasının sunulduğu Kahramanmaraş Piazza Alışveriş ve Yaşam Merkezi’nde günün talihlisi olabilmek için yemek katında herhangi bir masaya oturup yemeğinizin tadını çıkarmak yeterli. Günün talihlisi yiyor, içiyor ve hiçbir ücret ödemeden kalkıyor. Uygulama, şanslı masa talihlilerini önce şaşırtıp “Kamera şakası mı?” sorusunu akıllara getiriyor. Ziyaretçiler, hesapları ödenince de bu sürpriz armağan karşısında sevinçlerini paylaşarak Piazza’nın keyifli ve kazançlı alışveriş dünyasındaki serüvenlerine kaldıkları yerden devam ediyorlar.


Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol