banner1482
Öne Çıkanlar SANKO ÜNİVERSİTESİ FLAMASI ZİRVEDE K.MARAŞSPOR 0-2 MERSİN İDMAN YURDU BASKETBOLDA FİNAL MÜSABAKALARI DEVAM EDİYOR BAŞKAN AYDIN BAŞKAN GÜVENDEN BASIN BAYRAMI KUTLAMA MESAJI

Bu haber kez okundu.

KAHRAMANMARAŞ KADIN PLATFORMU KURULDU

Geçtiğimiz hafta Yardım Sevenler Derneği’nin ev sahipliği yaptığı programda Kahramanmaraş’ta ilk kez kadın platformu oluşturuldu.

Üye, yönetici ve faaliyet alanlarında kadınların çoğunlukta olduğu dernekler KAGİD Başkanı Kibar Özdemir önderliğinde dayanışma içerisinde olmaları gerektiğinin altını çizerek bir ilke imza attılar.

Dokuz katılımcı ve kurucu üye yapılan seçimde KAGİD Başkanı  Kibar Özdemir’in platforma başkanlık yapmasına, Yardım Sevenler Derneği Başkanı  Gül Peri Oğulmuş’un Başkan Yardımcısı olmasına ve Cumhuriyet Kadınları Derneği başkanı Emsal Fındık‘ın da sekreter olmasına oy birliğiyle karar verdiler.

Bir sonraki toplantının 3Haziran’da yapılmasına ve o tarihe kadar kurucu dokuz derneğin “Kahramanmaraş’ta kadınlar için neler yapabiliriz?” başlığı altında çalışmalar yapmasına ve bu konunun müzakereye açılmasına karar verildi.

Kadın Platformu’nun Kurucu üyeleri şu isimlerden oluşmakta;

 

Kibar Özdemir(Başkan) Girişimci Kadınlar Derneği

Gül Peri Oğulmuş(Başkan Yardımcısı) Yardım Sevenler Derneği

Emsal Fındık(sekreter) Cumhuriyet Kadınları Derneği

Türk Kadınlar Birliği

Türk Anneler Birliği

Umut Işığı Derneği

Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği

Huzurlu Yaşam Derneği

Erkek Yetiştirme Yurdu Derneği

 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol